Ricky Gervais en Stephen Merchant maken nieuwe komedie

De bedenkers van The Office en Extras concentreren zich ditmaal op het leven van een dwerg.

Het is altijd goed nieuws als er weer een nieuw project van Ricky Gervais en Stephen Merchant wordt aangekondigd. De bedenkers van een van de grappigste series van de afgelopen tien jaar, The Office, en de bijna even goede opvolger Extras, zijn bezig met een nieuwe serie getiteld Life's Too Short.

De serie, die net als zijn twee opvolgers in eerste instantie op de BBC te zien zal zijn, concentreert zich op het leven van Warwick Davis, een van de bekendste 'kleine' acteurs in Hollywood die onder andere rollen in had in Star Wars en Harry Potter. De serie zal gaan over het dagelijks leven van Davis, en de obstakels waar hij voor komt te staan als hij zijn eerste grote rol pakt in een serie van de BBC.

De laatste jaren was Ricky Gervais voornamelijk bezig met zijn carriere in Hollywood. Hij speelde in films als Night at the Museum, Ghost Town en Stardust en regisseerde met Matthew Robinson ook de in Nederland niet uitgebrachte film The Invention of Lying. Onlangs keerde hij echter terug naar Engeland, waar hij samen met Stephen Merchant een nieuwe film maakte: Cemetery Junction. Die film is vanaf 18 november in de bioscopen te zien. Wanneer Life's Too Short op tv te zien zal zijn, is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair