The Ring 3 komt eraan

Film combineert twee favoriete Hollywoodtrends: sequels en 3D.

In 2002 was de horrorfilm The Ring van regisseur Gore Verbinski de grote horrorverrassing van het jaar. De film, gebaseerd op een Japanse film uit 1998, bracht wereldwijd maar liefst 250 miljoen dollar op, waardoor een vervolg niet uit kon blijven. Die sequel, die geregisseerd werd door de Japanner Hideo Nakata (die de originele, Japanse film ook al had geregisseerd) deed het al ietsje minder, maar was toch ook een redelijk succes te noemen.

Het is dan ook geen grote verrassing dat Paramount, in tijden dat Hollywood erg zwaar leunt op sequels en remakes, heeft besloten een deel 3 van The Ring te gaan maken, met de toepasselijke titel The Ring 3D.

De film zal dus in 3D verschijnen en wordt geschreven door David Loucka (Dream House). Naar een regisseur wordt op dit moment nog gezocht. The Hollywood Reporter meldt dat dit derde deel in de franchise wat meer op een tienerpubliek gericht zal zijn en het doel is om de franchise een nieuwe impuls te geven. Of hoofdrolspeelster Naomi Watts terugkeert, is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair