Algemeen

Problemen voor Ghostbusters 3

Bill Murray heeft er geen zin in en de studio wil een andere regisseur.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey op 28.04.2010 om 17:56 in Algemeen
Vorige maand zorgde Bill Murray al voor enige opschudding door Ghostbusters 3 in de Late Show With David Letterman te omschrijven als zijn "nachtmerrie". Bovendien noemde hij het idee van een derde film "gekke praatjes". Murray doet daar nu nog een schepje bovenop. Tijdens een persconferentie voor Get Low zei hij dat Ghostbusters 3 "gewoon een mythe" is. In een interview met CinemaBlend verklaart de acteur zich nader:

"It’s just really the movie studio. They love the franchise, they’d just like to re-create it again. All this talk is just talk. It drives me nuts, it’s just people talking…Until someone actually creates a great script it’s just hogwash, it doesn’t mean anything. It’s interesting that people are interested in it, they’d like to see it. It was a great thing, it really was fun. Maybe it should. And if it’s such a good idea, then someone will write the screenplay."

Maar dat is nog niet alles. Volgens geruchten zou filmstudio Columbia al een tijdje op zoek zijn naar een vervanger voor Ivan Reitman, de regisseur van de eerste twee films die normaal ook het derde deel voor zijn rekening zou nemen. Het kan dus nog even duren voordat we Ghostbusters 3 zien verschijnen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Havoc

Avatar

Eindelijk een sequel waar ik wel echt naar uit kijk, komen ze weer in de problemen. Tis ook altijd wat.

debart

Avatar

K heb hier geen woorden voor.
k pink een traantje weg :(

ntt

Avatar

Het is allemaal de schuld van Alissa Milano.... :E

Wel balen dit nieuws :'(

Remco

Avatar

Inderdaad wel jammer dacht dat het allemaal in kannen en kruiken was, maar goed het leek al wat te mooi om waar te zijn. Murray is een eigenzinnig mannetje maar helaas wel essentieel voor een (goede) ghostbusters film.

Decepticon

Avatar

Waarom neemt Harold Ramis de regie niet voor zijn rekening?

Thiver

Avatar

En wie verzekert mij dat deze uitspraken geen "hogwash" zijn? B-)

WoUtoMatiC

Avatar

Gb3 is sowieso een slecht idee.

jimb

Avatar

Stemming makerij weer in het artikel, hij zegt nergens dat hij er geen zin in heeft, alleen dat er te veel gepraat wordt en te weinig gedaan..

nieuwslaatste nieuws

meest populair