Stallone: Geen Rambo V

Een vervolg op The Expendables is wel al in de maak!

Die Sylverster Stallone ook… Het was zeker dat er een nieuwe Rambo film zou komen. Deze zou in 2011 in de bioscopen verschijnen, en laten zien hoe Rambo over de grens naar een gewelddadig stadje moet, om een aantal verdwenen jonge vrouwen op te sporen. Hij had dat plot zelf bekend gemaakt in een e-mail aan zijn fansite, en de film was ook officieel bevestigd door de studio.

Nu spreekt Sly het bericht echter tegen: “I think Rambo’s pretty well done. I don’t think there’ll be any more. I’m 99 per cent sure,” vertelde hij Empire Magazine. Daarmee lijkt het vijfde deel in de serie van de baan: zonder Sly immers geen Rambo.

Dan rest enkel de vraag waar Sly dan zijn tijd aan besteedt? “We are very serious… we’re already working on an Expendables sequel,” sprak hij.

Die film komt op 19 augustus 2010 uit in de Nederlandse bioscopen. Hij gaat over een groep huursoldaten die in opdracht van de CIA een dictator moeten afzetten, en er spelen allerlei actiehelden mee in de film, zoals Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Mickey Rourke en Sly zelf.



NieuwsFilm

meest populair