Algemeen

Hopen tegen beter weten in

Films die we allemaal willen zien, maar er waarschijnlijk nooit gaan komen.

door Arman Avsaroglu op 03.05.2010 om 13:44 in Algemeen
Er zijn van die films waar we hier op Filmtotaal veel over berichten in de hoop dat ze ooit op een dag toch zullen worden gemaakt. Het gaat over films waar al jaren geruchten over de ronde doen, maar uiteindelijk nooit van de grond zullen komen. Het is tijd om de hoop bij een aantal van deze veelbelovende films toch echt op te geven en onder ogen te zien dat deze films echt nooit gemaakt zullen worden.

Hierbij een kort overzicht:

Arrested Developement
Nadat Fox na slechts twee seizoenen de strekker trok uit de geliefde komedieserie Arrested Development staken de geruchten over een mogelijke film al de kop op. Al zeven jaar lang horen we nu dat de film er wel of toch niet zal komen, maar misschien is het tijd om voor eens en altijd te zeggen dat een filmversie van deze serie er gewoon niet gaat komen. Waarom zou Fox uberhaupt geld willen steken in een serie die werd gecancelled vanwege tegenvallende kijkcijfers?

Halo: The Movie
In 2005 nam het succes van de game Halo bizarre vormen aan. Duizenden fans stonden middernacht in de rij om de langverwachte sequel in handen te krijgen en het spel bracht erg veel geld in het laatje. Toen ook nog bekend werd dat er een film zou komen, onder de regie van niemand minder dan Peter Jackson, leek het niet meer stuk te kunnen. Toch konden de makers van Halo het budget niet rond krijgen, waardoor een film nooit van de grond kwam. Hoewel Microsoft volhoudt dat er ooit een film van zal komen, lijkt de kans daarop op dit moment erg klein.

Anchorman 2
Anchorman was in 2004 een komedie die er in zeer korte tijd in slaagde een grote cultstatus te verwerven. Met Will Ferrell als de legendarische anchorman Ron Burgundy en Steve Carrell als de niet al te slimme weerman Brick (I love lamp) was dit een van de beste komedies van de afgelopen tien jaar, waardoor een sequel in de lijn der verwachtingen lag. Afgelopen week maakte regisseur Adam McKay echter bekend dat de plannen daarvoor definitief zijn afgeschoten in verband met budgetoverwegingen. Niet gek als je bedenkt dat acteurs als Paul Rudd en Steve Carrell, die nog bijrollen hadden in de eerste film, nu grote sterren zijn in de Amerikaanse komediewereld.

Natuurlijk horen films als Ghostbusters 3 en Jurrassic Park 4 misschien ook nog thuis in dit rijtje, maar voor die films lijkt er toch nog iets meer hoop te bestaan dan voor bovenstaande films. We houden je op de hoogte.

37 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Masterbrain

Avatar

, Tekken, RESIDENT EVIL , DOOM, TOMB RAIDER , MORTAL KOMBAT , HITMAN, MAX PAYNE EN SILENT HILL zijn wel zeker en min of meer aardig gelukt

en daar komt Kane and Linch bij

filmgast

Avatar

Masterbrain ", Tekken, RESIDENT EVIL , DOOM, TOMB RAIDER , MORTAL KOMBAT , HITMAN, MAX PAYNE EN SILENT HILL zijn wel zeker en min of meer aardig gelukt

en daar komt Kane and Linch bij"


Ik wil het bijna niet zeggen maar als ik naar je opsomming kijk zou ik bijna zeggen dat je geen verstand hebt van films. De enige die in de buurt komen van vermakelijke films zijn Tomb Raider en Resident Evil. De rest is gewoon ronduit slecht te noemen. Ik keek bijvoorbeeld echt uit naar MAX PAYNE maar jezus wat een slecht gedrocht was dat.

Ikzelf kijk ook wel uit naar Kane and Lynch en ik zou zelf ook graag een verfilming van bijvoorbeeld Assassin's Creed willen zien. Zou een goede Sci-Fi meets middeleeuwen worden.

B@chelor

Avatar

Masterbrain ", Tekken, RESIDENT EVIL , DOOM, TOMB RAIDER , MORTAL KOMBAT , HITMAN, MAX PAYNE EN SILENT HILL zijn wel zeker en min of meer aardig gelukt

en daar komt Kane and Linch bij"


Het gaat om films die waarschijnlijk niet worden uitgebracht of te lang in de pijpleiding zitten. We hebben het niet specifiek over eventuele (succesvolle) gameverfilmingen.

OT:
Halo lijkt me erg gaaf. Ben geen Halo-gamer, maar lijkt me genoeg materiaal hebben voor een blockbuster.

Rich Art

Avatar

Ehm.... Jullie snappen allebei niet helemaal waar dit nieuwsbericht over gaat geloof ik...

Masterbrain

Avatar

Visualcatch "Ik wil het bijna niet zeggen maar als ik naar je opsomming kijk zou ik bijna zeggen dat je geen verstand hebt van films. De enige die in de buurt komen van vermakelijke films zijn Tomb Raider en Resident Evil. De rest is gewoon ronduit slecht te noemen. Ik keek bijvoorbeeld echt uit naar MAX PAYNE maar jezus wat een slecht gedrocht was dat.

Ikzelf kijk ook wel uit naar Kane and Lynch en ik zou zelf ook graag een verfilming van bijvoorbeeld Assassin's Creed willen zien. Zou een goede Sci-Fi meets middeleeuwen worden."Ik heb gewoon maar wat gameverfilingen gepakt niet dak ik ze goed vind en dat mij een slechte smaak voor films geeft ofsow

en als jij tomb raider goed vind en silent hill niet dan zit er iets los inje hersentjes

DrPeper

Avatar

KUNG POW 2

filmgast

Avatar

Masterbrain "Ik heb gewoon maar wat gameverfilingen gepakt niet dak ik ze goed vind en dat mij een slechte smaak voor films geeft ofsow

en als jij tomb raider goed vind en silent hill niet dan zit er iets los inje hersentjes"


Heb Silent Hill niet gezien, vandaar. Maar om even OT te blijven.

Ik weet dat het topic niet over gameverfilmingen ging, maar ik moest gewoon even reageren op het zogenaamde meesterbrein hier.

Een film die ik graag zou willen zien maar die waarschijnlijk niet gaat komen....pfoe, kan even niets verzinnen.

marcjeb

Avatar

Een Dragonball Z film :(

Rich Art

Avatar

Masterbrain "en als jij tomb raider goed vind en silent hill niet dan zit er iets los inje hersentjes"

Zegt de man die het nieuwsbericht niet helemaal goed begrijpt... Smiley face

leidenaar

Avatar

Masterbrain ", Tekken, RESIDENT EVIL , DOOM, TOMB RAIDER , MORTAL KOMBAT , HITMAN, MAX PAYNE EN SILENT HILL zijn wel zeker en min of meer aardig gelukt

en daar komt Kane and Linch bij"


hahaahahaahhahahaha,Tekken moet ik nog zien,maar trailer is beroerd en eigenlijk sla ik die wel over denk ik,de rest is echt heel matig,alleen Silent Hill is aardig gelukt.
Persoonlijk vond ik Resident Evil 1 nog wel leuk,maar de sfeer vergeleken met het spel is totaal weg,maar de vervolgen waren ook klote,en die andere films zijn ook onvoldoendes

plok

Avatar

Ik wil echt graag een Nieuwe Jurassic Park.
maar dan wel weer met een pakkend verhaal zoals in deel 1.
The Lost world was ook erg goed vind ik, maar het verhaal was iets minder.
Jammer dat De bedenker van Jurassic Park (Micheal Crichton) overleden is.
Die had gewoon een derde boek moeten schrijfen, en spielberg zou die dan moeten verfilmen.

maar dat zou nooit gebeuren.

Jurassic Park is zoals veel zeggen, Extinct.

leidenaar

Avatar

Tja,ik las de kop en ik verwachte vele titels te zien,en dan krijgen we 3 titels waar ik totaal niet op wacht.

Die comedy-serie heb ik nooit gezien,Halo heb ik nooit gespeeld(maar ken de hype) en Anorchman heb ik nooit gezien dus ken mij het vervolg schelen.

Ik zou zeggen,
Een GOEDE film over Dragonball Z,
Een vervolg op X-men en Alien(ja,er komen prequels maar ik wil de vervolgen zien,hoe het verhaal verder gaat)
Sin City 2(ok,telt denk ik niet echt,volgens mij is die in de maak,hoewel ik dat al jaren hoor)
Een vervolg op Star Wars(Lucas zou ooit gezegd hebben in een galaxy far away deel 7,8 en 9 te willen maken,dat zou toch weer vermaak zijn,maar denk niet dat ze er gaan komen)
Een vervolg op Hannibal en Silence of the Lambs(We hebben al een prequel met Red Dragon maar Hannibal loopt nog steeds vrij rond,dus een goed spannend verhaal moet zeker mogelijk zijn rond dit karakter)
Blair Witch 3( de makers van deel 1 hebben heel vaak gezegt deel 3 te willen maken,dus dan zou het best vermakelijk kunnen worden)

En ja Jurrasic Park 4 zeggen jullie zelf al.

Oh,en ook een Punisher-reeks die het karakter echt eer aandoet,en niet 3 films met 3 verschillende acteurs die hem spelen,pff,doodziek.
Oh ja,en Seven 2.Tja,aan klassiekers mag je niet komen,maar hoe vet zou het zijn die 2 karakters van Pitt en Freeman weer in zo'n sfeer aan een zaak te zien werken.
Hopen tegen beter weten in heet dit topic dus dan mogen ze er wel bij in mijn persoonlijke lijst. :P

filmgast

Avatar

marcjeb "Een Dragonball Z film :("


Don't worry, die ga ik maken over 20 jaar.

Konami

Avatar

Sinds ik in 1993 Loaded Weapon 1 heb gezien, wacht ik nog steeds op het vervolg. http://www.imdb.com/title/tt0107659/

Masterbrain

Avatar

God of war , assasins greed , call of duty en de meest onwaarschijnlijke nummer 1 van mij in de kinderjaren super mario
zou ik wel willen zien verfilmd worden maar die komen mischien niet

Masterbrain

Avatar

Visualcatch "Don't worry, die ga ik maken over 20 jaar."Trouwens Dragonballz is een Manga op de eerste plek

Rich Art

Avatar

Masterbrain "...en de meest onwaarschijnlijke nummer 1 van mij in de kinderjaren super mario
zou ik wel willen zien verfilmd worden maar die komen mischien niet"

Die is verfilmd, maar of je daar nou blij van gaat worden...

filmgast

Avatar

Masterbrain "Trouwens Dragonballz is een Manga op de eerste plek"


Zegt iemand van niet dan?
Nogmaals, het gaat hier niet alleen om gameverfilmingen.

Masterbrain

Avatar

Visualcatch "Zegt iemand van niet dan?
Nogmaals, het gaat hier niet alleen om gameverfilmingen."dragonballz is een manga en dan pas een game je moet maar eens gaan opzoeken op internet maar ga eerst maar even uitrusten ,want je hebt wel
erg diep in het glaasje gekeken

Havoc

Avatar

Frank O'Connor van 343 Industries (de halo tak van Microsoft) heeft 2 weken geleden nog bevestigd dat de Halo film nog steeds gemaakt gaat worden. Wanneer de tijd daar is. Heeft volgens mij zelfs op film totaal gestaan. Raar dat hier dan weer staat dat de kans klein is terwijl de makers zelf zeggen dat de kans erg groot is..

SilentF0rce

Avatar

Sin City 2 :( Ik hoop dat de film toch ooit nog komt, maar ik betwijfel het.

filmgast

Avatar

Masterbrain "dragonballz is een manga en dan pas een game je moet maar eens gaan opzoeken op internet maar ga eerst maar even uitrusten ,want je hebt wel
erg diep in het glaasje gekeken"


Jij bent degene die het steeds over gameverfilmingen hebt.

Als het om verbeteren gaat over DBZ ben je sowieso bij de verkeerde aangezien ik een die hard fan ben.

Manga => Anime => Game => Slechte live action verfilming.

Nogmaals, ik probeerde een punt te maken dat het hier niet om gameverfilmingen ging. Dus niet dat DBZ van een game komt ofzo.

marcjeb

Avatar

Visualcatch "Jij bent degene die het steeds over gameverfilmingen hebt.

Als het om verbeteren gaat over DBZ ben je sowieso bij de verkeerde aangezien ik een die hard fan ben.

Manga => Anime => Game => Slechte live action verfilming.

Nogmaals, ik probeerde een punt te maken dat het hier niet om gameverfilmingen ging. Dus niet dat DBZ van een game komt ofzo."


Wat maakt het allemaal uit Avatar is ook verfilmt en dat ziet er al aardig goed uit als je de trailers bekijk.
Dragonball Z zou ook goed kunnen uitpakken ! hoop OOIT

filmgast

Avatar

marcjeb "Wat maakt het allemaal uit Avatar is ook verfilmt en dat ziet er al aardig goed uit als je de trailers bekijk.
Dragonball Z zou ook goed kunnen uitpakken ! hoop OOIT"

Net wat ik zeg: Over 20 jaar door mij. :P Je hebt niet met de minste te maken hoor! Ooit word ik een grote, onthoudt dat maar 8-)


Ik wil me trouwens niet bekend maken als het mierenneukertje van FT dus wil even melden dat iedere reactie die ik nog ga geven OT zal zijn.

Masterbrain

Avatar

Visualcatch "Net wat ik zeg: Over 20 jaar door mij. :P Je hebt niet met de minste te maken hoor! Ooit word ik een grote, onthoudt dat maar 8-)


Ik wil me trouwens niet bekend maken als het mierenneukertje van FT dus wil even melden dat iedere reactie die ik nog ga geven OT zal zijn."


Nou dan durf ik wel de concurrentie tegen je aan te gaan hoor >Smiley face [Onthoud mijn naam Masterbrain] en dit is mijn eerste indruk inspiratie http://www.youtube.com/watch?v=DIhYdq5Oig8 geniaal niet? :Y

even OT Frank O’Connor zij LETTERLIJK: We're going to make a movie when the time is right en ook nog eventueel gears of war

marcjeb

Avatar

Masterbrain "Nou dan durf ik wel de concurrentie tegen je aan te gaan hoor >Smiley face [Onthoud mijn naam Masterbrain] en dit is mijn eerste indruk inspiratie http://www.youtube.com/watch?v=DIhYdq5Oig8 geniaal niet? :Y

even OT Frank O’Connor zij LETTERLIJK: We're going to make a movie when the time is right en ook nog eventueel gears of war"


Nice trailer :D maar iets te langdradig
Ik vind deze wel ownage
http://www.youtube.com/watch?v=5uCHBZvVm-g

shellghost

Avatar

Ik zou een Super Mario reboot wel zien zitten. :D
Met daarin een evil Princess Peach. :P

Masterbrain

Avatar

marcjeb "Nice trailer :D maar iets te langdradig
Ik vind deze wel ownage
http://www.youtube.com/watch?v=5uCHBZvVm-g"


leuk :+ maar de mijne was beter

Ereptile

Avatar

Films waar ik nog op hoop zijn:
- God of War
- Halo (nog steeds :P)
- Jurassic Park 4 (wacht ik al op sinds 2003)
- Mortal Kombat: Devastation (lijkt eraan te komen)
- een Ace Ventura-film (met Jim Carrey, die nauwelijks rollen reprised)
- een goeie Grand Theft Auto film lijkt me wel tof :D
- Spiderman 4!!!!! :(
- een Deadspace film (weet nog niet of die wel of niet komt)

verder weet ik even niet zo snel films die ik wel zou willen zien Smiley face

Om even mijn mening te geven over game-verfilmingen:

Mortal Kombat, Resident Evil, Silent Hill vind ik persoonlijk gewoon leuk/goed en Tekken ziet er ook wel heel tof uit (Er is een hele special op youtube over hoe het word gemaakt met professionele stuntmannen)Smiley face

Doom vond ik ook wel leuk, vooral dat first person shooter idee. En heb niet veel met Tomb Raider maar is wel een goeie game verfilming Smiley face

loadedguns

Avatar

DrPeper "KUNG POW 2"


hahaha. kung pow is echt zo slecht dat het goed wordt. Serieus ontzettend droog. lol koeien...

Laine

Avatar

Masterbrain "god of war , assasins greed , call of duty en de meest onwaarschijnlijke nummer 1 van mij in de kinderjaren super mario
zou ik wel willen zien verfilmd worden maar die komen mischien niet"


Assasins Creed is verfilmd.
Al gaat het hier meer om een oefening van Ubisoft.
Maar het resultaat mag er wel zijn.
Gewoon even 'Assasins Creed Lineage' googlen.
De film van 35 min is te vinden op Youtube.

filmgast

Avatar

Laine "Assasins Creed is verfilmd.
Al gaat het hier meer om een oefening van Ubisoft.
Maar het resultaat mag er wel zijn.
Gewoon even 'Assasins Creed Lineage' googlen.
De film van 35 min is te vinden op Youtube."


Weet ik, maar ik zie liever een lange speelfilm in de stijl van Prince of Persia (als dat geen flob wordt) over Altaïr.

Decepticon

Avatar

Waar ik nog op wacht en wel vermeld had mogen worden, is een filmversie van de serie Friends. Daar wordt ook met geen woord meer over gerept. :(

Angeloraaij

Avatar

Nou Hitman was echt niet verkeerd voor 'n keertje!

Een Halo film... ik vind dat altijd dat een film afgeleid van een spel de reputatie van de game echt schade aan kan doen. De film van DOOM was gewoon broodje poep, sorry dat ik het zeg. Ik ben zelf een grote Halo fan en ik vind dat als ze er óóit aan willen beginnen, dat ze dan een film moeten presenteren die op hetzelfde niveau zit als de game

Robinnn

Avatar

Ik hoop op de verfilming van Thanos van Titan, thundercats, bionoc six, dinoriders, captain bucky o hare, boes en de wuzzles :D

Geranimous

Avatar

Jayce and the Wheeld Warriors!!! Helaas hebben ze de tekenfilmserie nooit af kunnen maken omdat de concurrentie in de tijd te hevig was. Ook de verfilming is nooit doorgegaan. Als ik schatrijk was zou ik er zelf een film van gemaakt hebben.

Een remake van The Cave of the Golden Rose zou ik ook wel maken eigenlijk!

EdwinKonings

Avatar

Ik hoop stiekem dat er ooit nog een HALF-LIFE film komt.
Dit verhaal is toch perfect voor een District-9 achtige film !?

Of Uncharted, want zeg nou zelf... Drake zou perfect gespeeld kunnen worden door Nathan Fillion ?!

NieuwsFilm

meest populair