Video

Nieuwe MacGruber trailer

Heerlijke actiekomedie als parodie op Macguyver

door Bram de Groot op 04.05.2010 om 12:11 in Video
Hieronder zie je een nieuwe trailer van de film MacGruber van regisseur Jorma Taccone (Land of the Lost, 2009). Het personage MacGruber is een terugkerende parodie op MacGyver in het populaire Amerikaanse sketchprogramma Saturday Night Live. De avondvullende actiekomedie draait vanaf 21 mei in de States. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.

De film gaat over MacGruber (Will Forte), die sinds de dood van zijn vrouw tien jaar geleden, een teruggetrokken leven leeft. Wanneer hij erachter komt dat zijn land hem nodig heeft, omdat zijn gezworen vijand Dieter Von Cunth (Val Kilmer) een kernbom heeft gestolen, ziet MacGruber in dat hij de enige is deze klus aan kan. Hij stelt een team samen en samen proberen ze de boel recht te trekken.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

geertvdheide

Avatar

Ik kijk al jaren geen trailers meer als ik het kan voorkomen, maar de eerste recensies zijn positief. Dus ik ben wel benieuwd.

Masterbrain

Avatar

Juist heel slim van je
je kan het beste geen trailer, promo,posters of clips kijken
je hoeft alleen maar de recensies en de publiciteit en promotie + eventueel IMDB cijfer zien omte beslissen dat je naar de film gaat
of niet.

want trailers geven de laastste 20 jaar veelste veel beelden weg

NieuwsFilm

meest populair