Algemeen

Megan Fox op de set van Transformers 3

In welke strakke pakjes loopt ze dit keer weer rond?

door Arman Avsaroglu op 04.05.2010 om 17:15 in Algemeen
Hoewel de opnames voor Transformers 3 nog niet echt zijn begonnen, zijn Michael Bay en co. wel alvast bezig met zogenaamde previz shots, wat inhoudt dat alvast wordt gekeken hoe scenes eruit moeten gaan zien. Er zijn dan ook wat foto's vrijgegeven van actrice Megan Fox, die onder andere wordt herenigd met Bumblebee. De film moet vanaf 1 juli 2011 in de bioscopen te zien zijn.
35 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Stok

Avatar

Wat een bleke spillebeentjes.

gg_kelly

Avatar

Stok "Wat een bleke spillebeentjes."


YOU GO MAN :+
ze word lelijker met de film......

Tuan

Avatar

Hoe is dit "de mooiste vrouw van de wereld"? Ik kom er elk uur 10 op straat tegen die mooier zijn in mijn ogen...

sleepyA

Avatar

Lekker wijf, wie klaagt is een douchebag

Mark

Avatar

Dat gezicht op die laatste foto!

Thiver

Avatar

Tuan "Hoe is dit "de mooiste vrouw van de wereld"? Ik kom er elk uur 10 op straat tegen die mooier zijn in mijn ogen..."

Een make-up-loze dag, vermoed ik.

Nihilis

Avatar

Hoe minder make-up, hoe beter.

Lol @ sleepyA

Aston

Avatar

:~

Vroeger vond men hele blanke vrouwen mooi. Maar wat mij mij betreft mag ze ook wel wat bruiner worden hoor.Smiley face

HitBit2005

Avatar

Kwestie van een goedkope camera die nogal overbelicht.
Helemaal waar er lopen genoeg minstens zoniet mooiere vrouwen rond op deze aardbol, wat sommige al aangaven.
Maar het zal vast een feest worden voor oog en oor deze film, mede door Megan.

Remco

Avatar

Pfff niet zo zeuren als ze mijn vriendin zou zijn zou ik de gelukkigste man op aarde zijn Smiley face

Ereptile

Avatar

Bij die eerste foto had ik zoiets van: Is dit Megan Fox?!?!

Benja11

Avatar

Damn ik vond haar al niks maar zo zie je maar dat het biuten het witte doek heel anders is...

Elysia

Avatar

Ze is idd bleek... met dr rare duimen :P

Col23

Avatar

Heel hip, omdat dit moordwijf te commercieel en bekend is, en iedereen haar als "hot" beschouwd is ze nu lelijk? Uniek hoor.. Nee Carice is lekker.

annemiekeotten

Avatar

Heb haar nooit iets aan gevonden.. het beste wat ze kunnen doen om de films beter te maken is om haar eruit te laten.

Chrischzz

Avatar

Ha! toch die zwarte toettoet op de achtergrond..

Elysia

Avatar

Ik vind dr niet lelijk hoor... maar ik zeg ook niet: wow.. :\ ben off course dan een meisje maar toch,, ze heeft alleen rare duimen :P

Bloyamind

Avatar

Ze komt op mij over als lekker op een goedkope. te PrOrno manier. Ze heeft visueel gezien totaal geen klasse. Lekker: ja Mooi: nee Knap: nee Schattig: nee. Dit alles los van de foto, ze ziet er inderdaad erg bleek uit, maar liever dit dan dat opgepoetste gedoe.

Moviemagic

Avatar

We weten ook niet in welke situatie de foto's zijn genomen. Misschien kwam ze net na 4 uur rijden in een Limousine zonder verkoelde champagne omdat ze heeft moeten omrijden doordat de TOMTOM van de chauffeur kapot was om 6 uur s'morgens uit de wagen. ;)

WD

Avatar

Ereptile "Bij die eerste foto had ik zoiets van: Is dit Megan Fox?!?!"


Had precies hetzelfde...
Maja, al haar andere foto's worden allemaal geretoucheerd, zoals alle foto's bij alle modelen en reclames, elk pukkeltje, elk foutje, elk klein detail wat niet goed is word verandert.
Oke, ze is wel knap enzo, maar de mooiste vrouw op aarde zou ik haar niet noemen...

Decepticon

Avatar

Ereptile "Bij die eerste foto had ik zoiets van: Is dit Megan Fox?!?!"
Ja ik net zo, ik herken haar daar niet zo gauw.

Maar eehh, waarom heeft niemand het over de auto's??
Bumblebee heeft duidelijk nieuwe velgen gekregen en de zwarte sportauto op de achtergrond lijkt me een Aston Martin(Vantage), gezien het achterzijruitje en portier. En is een duidelijk een nieuwe Transformer, want er staat op het bordje: Please do not... ik denk touch.

Decepticon

Avatar

Aston "Vroeger vond men hele blanke vrouwen mooi."
Vroeger? Ik vind vrouwen met een hele blanke huid nog steeds veel mooier dan een lichtgebruind lichaam, smaken verschillen nu eenmaal :~
maar goed ook denk ik Smiley face

Chrischzz

Avatar

Decepticon "Ja ik net zo, ik herken haar daar niet zo gauw.

Maar eehh, waarom heeft niemand het over de auto's??
Bumblebee heeft duidelijk nieuwe velgen gekregen en de zwarte sportauto op de achtergrond lijkt me een Aston Martin(Vantage), gezien het achterruitje en portier. En is een duidelijk een nieuwe Transformer, want er staat op het bordje: Please do not... ik denk touch."


Dat zeg ik.. toettoet op de achtergrond..
Is dat niet dezelfde die op 1 april lekte?

Decepticon

Avatar

Chrischzz "Dat zeg ik.. toettoet op de achtergrond..
Is dat niet dezelfde die op 1 april lekte?"
Nee, dat was een Dodge Charger.

leidenaar

Avatar

Pikkies hier(virgins) die klagen over haar lullen maar wat,want zodra ze met d'r benen gespreid klaarligt in je bed,soppend en druipend dan aarzelt er niemand om haar ff wat binnenhuidse inwendige interne stokslagen te geven.Ik zou em zeker tussen die schaamlappen van d'r stoppen,heerlijk wijf,vleugje ordinaire uitstraling maar wel geil juist.

-laat me wijf dit maar niet lezen-

hollywoodking

Avatar

Waarom maken ze eigenlijk transformers 3, na 2 walgelijk slechte films?
het gaat om de winst, maar dan heb ik een andere vraag: waarom gaan er zoveel mensen naar deze walgelijke films (zoals twilight)?


ps: opeens iedereen vindt haar lelijk, nog gisteren zaten jullie op haar foto's iets te doen?

kijk verder dan de uiterlijk mijn tip.

Decepticon

Avatar

hollywoodking "waarom maken ze eigenlijk transformers 3, na 2 walgelijk slechte films?
het gaat om de winst, maar dan heb ik een andere vraag: waarom gaan er zoveel mensen naar deze walgelijke films."
Jouw argument heeft niks met smaak, maar met verstand te maken, dat heb jij blijkbaar niet, want de 1e Transformers is erg goed. De 2e had beter gekund, maar de 1e is erg goed en zit goed in elkaar.
Dat jij het walgelijk slecht vindt, bedoel je dat je er geen donder aan vindt, zeg dat dan ook gewoon, maar ga niet zitten janken dat het een slechte film is, wat het absoluut niet is.

hollywoodking

Avatar

Decepticon "Jouw argument heeft niks met smaak, maar met verstand te maken, dat heb jij blijkbaar niet, want de 1e Transformers is erg goed. De 2e had beter gekund, maar de 1e is erg goed en zit goed in elkaar.
Dat jij het walgelijk slecht vindt, bedoel je dat je er geen donder aan vindt, zeg dat dan ook gewoon, maar ga niet zitten janken dat het een slechte film is, wat het absoluut niet is."
ik ga niet verder met jou praten, want je bent een transformers fan (is te zien aan je foto)..dus het heeft geen nut om met jou hierover te praten....

als jij zegt tegen iemand die je niet kent dat die geen verstand heeft, dan denk ik dat die persoon zelf geen verstand heeft.

en dat heb ik ook gewoon gezegd, ik zag mezelf in iederen geval niet janken...

ps: ik vind het nog steeds 2 walgelijk slechte films, waar heel slecht word geacteerd...als deze acteurs onze toekomst is ga ik pas janken

leidenaar

Avatar

Deel 1 vond ik erg leuk en vermakelijk,ook erg veel jeugd-sentiment.
Deel 2 vond ik echt heel erg bagger,ongelooflijk het verschil.
En het ergste in deel 2 was die zogenaamd dramatische scene tussen onze held Sheau en zijn vader,haha.

Toelietoesh

Avatar

leidenaar "Pikkies hier(virgins) die klagen over haar lullen maar wat,want zodra ze met d'r benen gespreid klaarligt in je bed,soppend en druipend dan aarzelt er niemand om haar ff wat binnenhuidse inwendige interne stokslagen te geven.Ik zou em zeker tussen die schaamlappen van d'r stoppen,heerlijk wijf,vleugje ordinaire uitstraling maar wel geil juist.

-laat me wijf dit maar niet lezen-"


Wat de...

Decepticon

Avatar

hollywoodking "ik ga niet verder met jou praten, want je bent een transformers fan (is te zien aan je foto)..dus het heeft geen nut om met jou hierover te praten....

als jij zegt tegen iemand die je niet kent dat die geen verstand heeft, dan denk ik dat die persoon zelf geen verstand heeft.

en dat heb ik ook gewoon gezegd, ik zag mezelf in iederen geval niet janken...

ps: ik vind het nog steeds 2 walgelijk slechte films, waar heel slecht word geacteerd...als deze acteurs onze toekomst is ga ik pas janken"
Ik ben inderdaad een fan, maar ben een redelijk doorgewinterde filmfan en hou van alle genres. Ik bedoelde niet dat je geen verstand hebt, maar over datgene waarover je praat. Ik hoef iemand niet te kennen om te zien als diegene zijn of haar persoonlijke mening geeft of dat die een beetje kijk heeft op films. Ok Transformers kun je niet vergelijken met een Dark Knight of Amercan Gangster kwa acteerwerk, maar het is duidelijk dat je je eigen mening geeft, want er word wel degelijk gewoon normaal/goed geacteerd in Transfomers. Wat ze doen heet acteren, ze brengen het goed vanaf, met emotie en humor.

hollywoodking

Avatar

Decepticon "Ik ben inderdaad een fan, maar ben een redelijk doorgewinterde filmfan en hou van alle genres. Ik bedoelde niet dat je geen verstand hebt, maar over datgene waarover je praat. Ik hoef iemand niet te kennen om te zien als diegene zijn of haar persoonlijke mening geeft of dat die een beetje kijk heeft op films. Ok Transformers kun je niet vergelijken met een Dark Knight of Amercan Gangster kwa acteerwerk, maar het is duidelijk dat je je eigen mening geeft, want er word wel degelijk gewoon normaal/goed geacteerd in Transfomers. Wat ze doen heet acteren, ze brengen het goed vanaf, met emotie en humor."en heb ik een beetje kijk op films volgens jouw kant?
ik vind de acteerwerk heel slecht in transformers films.

Toelietoesh

Avatar

hollywoodking "en heb ik een beetje kijk op films volgens jouw kant?
ik vind de acteerwerk heel slecht in transformers films."


Nee, tuurlijk heb je geen kijk op films. Je hebt een andere mening dan hem/haar dus het lijkt me duidelijk dat jij geen verstand hebt.

hollywoodking

Avatar

Toelietoesh "Nee, tuurlijk heb je geen kijk op films. Je hebt een andere mening dan hem/haar dus het lijkt me duidelijk dat jij geen verstand hebt."ten eerste waarom bemoei jij je er mee... dit is iets tussen hem/haar en mij. dus volgens jouw als iemand een andere mening dan jou heeft, heeft die geen verstand van films??(weirdoo)

Spijker2

Avatar

hollywoodking "en heb ik een beetje kijk op films volgens jouw kant?
ik vind de acteerwerk heel slecht in transformers films."


Ik vind jouw Nederlands heel slecht. En misschien heb je kijk op films, maar ik lees alleen loze kreten, en nergens een argumentatie (net zoals bij je collega polemist trouwens).

hollywoodking "ten eerste waarom bemoei jij je er mee... dit is iets tussen hem/haar en mij. dus volgens jouw als iemand een andere mening dan jou heeft, heeft die geen verstand van films??(weirdoo)"


De echte "weirdo" (je Engels is al niet veel beter) hier is diegene die zichzelf belachelijk maakt en vervolgens iemand anders een weirdo noemtO+ Volgens mij zijn er forums bedacht voor deze ellenlange en vaak nutteloze discusiies ;)

NieuwsFilm

meest populair