Algemeen

Brad Pitt jaagt op tijgers

In een hernieuwde samenwerking met Darren Aronofsky.

door Arman Avsaroglu op 12.05.2010 om 11:28 in Algemeen
Darren Aronofsky en Brad Pitt zouden een aantal jaren terug gaan samenwerken in het prestigieuze The Fountain, maar Pitt verliet dat project nog voor de productie goed tot gang was gekomen. Hugh Jackman verving hem toen in die film van Darren Aronofsky, die plotseling voor een veel kleiner budget gemaakt moest worden.

Toch wilden Pitt en Aronofsky nog steeds samen een film maken en die kans dient zich nu aan met The Tiger, een film naar het boek van John Vaillant. Dit is de synopsis van het non-fictie boek: The Tiger takes place on the Siberian plain, where human development is encroaching on the tigers’ habitat — and one tiger turns on the intruders. With townspeople being tracked and hunted with an almost supernatural power, a conservationist game warden must face down the tiger. It is a fight that only one of them can win.

De ervaren scenarist Guillermo Arriaga, die eerder met Brad Pitt samenwerkte in Babel en zijn regiedebuut maakte met The Burning Plain, is verantwoordelijk voor het scenario. Grote namen dus betrokken bij dit project, dat daarmee al heel interessant lijkt. Het is echter nog onduidelijk wanneer de opnames kunnen beginnen, omdat Aronofsky ook nog voor een film over Jackie Kennedy had getekend. Het schema van Brad Pitt is echter wel vrij leeg, dus daar hoeft het niet aan te liggen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Masterbrain

Avatar

En de mogelijke locaties zijn africa en australie

sleepyA

Avatar

Masterbrain "en de mogelijke locaties zijn africa en australie"

Wist je dat Brad Pitt verbannen is van china :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair