Video

Eerste Easy A trailer

Emma Stone duikt met iedereen het bed in.

door Bram de Groot op 14.05.2010 om 08:00 in VideoFilmmaatschappij Screen Gems heeft de eerste trailer vrijgegeven van de film Easy A van regisseur Will Gluck (Fired Up!, 2009). In de komedie zien we Emma Stone (Superbad en Zombieland, 2009) als Olive Penderghast, een slimme studente die haar reputatie verwoest ziet worden als er een valse roddel wordt verspreid dat ze losbandig is. Op een gegeven moment ziet ze het licht en gebruikt ze het in haar voordeel.


De komedie Easy A moet in september 2010 in de States gaan draaien. Een Nederlandse releasedatum is voorlopig nog onbekend. De officiële synopsis:
After a little white lie about losing her virginity gets out, a clean cut high school girl (Stone) sees her life paralleling Hester Prynne's in "The Scarlet Letter," which she is currently studying in school - until she decides to use the rumor mill to advance her social and financial standing.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sandvink

Avatar

Ik wacht wel op de trailer, want ik weer eerlijk gezegd niet wat ik ervan moet denken. Het kan een leuk verhaal zijn die basis is voor een leuke film, maar je kan er alle kanten mee op.

M@ch 5

Avatar

Sandvink "Ik wacht wel op de trailer, want ik weer eerlijk gezegd niet wat ik ervan moet denken. Het kan een leuk verhaal zijn die basis is voor een leuke film, maar je kan er alle kanten mee op."

Dit is toch juist de trailer?

jochemb

Avatar

Zal ik maar de eerste zijn die zegt dat Emma Stone fucking hot is.

Ereptile

Avatar

Vind de trailer best leuk :D Weet niet of het eerder is gedaan (volgens mij wel) maar vind het grappig dat er een A in iedere naam rood is en onder elkaar staat ;) T is volgens mij niet mijn soort film :P Maar de trailer is leuk.

EmmA Stone
Penn BAdgley
AmAnda Bynes
Thomas HAden Church
PatriciA Clarkson
CAM Gigandet
LisA Kudrow
MAlcolm McDowell
Alyson MichAlka
StAnley Tucci

En Poker Face erbij 8-)

Sandvink

Avatar

M@ch 5 "Dit is toch juist de trailer?"


Oeps....Je hebt gelijk: Mijn fout. Was zo aan het lezen dat ik de trailer niet zag staan.

Golden Ghost

Avatar

Grappig filmpje maar ik zal er niet voor naar de bios gaan.

IrisKelly

Avatar

Dit lijkt me niet zo'n goede film.. ik vind het een beetje kinderachtig en boring, maar misschien zit ik er helemaal naast..

NieuwsFilm

meest populair