Algemeen

Paramount roept Blu-Ray Saving Private Ryan terug

Geluidstrack loopt voor op beeld...

door Bram de Groot op 14.05.2010 om 09:34 in Algemeen
Verleden week verscheen de Blu-Ray van Saving Private Ryan op de schappen. Mocht je deze hebben gekocht, dan wordt je door distributeur Paramount verzocht deze terug te sturen naar de maatschappij. Het blijkt namelijk dat de gehele eerste lichting van de schijf niet helemaal juist is geprint. De meegeleverde geluidstrack loopt namelijk voor op het beeld...

Paramount baalt van de situatie en roept alle kopers van de Blu-Ray schijf op deze te retourneren. Paramount en Technicolor zijn nu druk bezig om het probleem op te lossen. Als het goed is, liggen de goede schijven al volgende week, rond 18 mei, in de winkel. Je zult deze herkennen aan een gele sticker op de achterzijde.

Hieronder volgt het volledige persbericht van Paramount. Een directe oplossing voor de Nederlandse koper wordt nog niet gegeven. Naar verwachting volgt deze spoedig.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Ik heb 'm ook, en het klopt. Maar niet heel irritant. Alleen het bonnetje heb ik niet meer.... Smiley face

Die Sapphire editie; is dat hetzelfde als de 2-disc editie hier? Op Amazon.co.uk heet ie ook gewoon 2-disc special edition.

master3d

Avatar

Dat krijg je ervan als je je hele schrijf niet checked voordat je hem laat persen Smiley face

Nihilis

Avatar

Bij mij hebben ze de geluidstrack van Shaving Ryan's Private er onder gezet... opzich wen je er wel aan na een tijdje ;)

EdwinKonings

Avatar

O wat toevallig.
Ik had er laatst ook zo een, maar dan met de geluidstrack van Glad-He-Ate-Her ...

Btw. dure fout dit Smiley face

benjamin

Avatar

Heb ik ook al eens meegemaakt en man, wat is dat irritant.

huyg

Avatar

Universal Pictures verzoekt om, indien u de Blu-ray al ontvangen heeft en u wilt de disc vervangen, een e-mail te sturen naar SavingPrivateRyan.Recall@technicolor.com. U ontvangt dan een portvrije envelop om de gekochte Blu-ray te retourneren en een vervangend product wordt u dan toegezonden.

Aldus Bol.com in een email naar mij vanmiddag. Ik heb even gekeken, maar hij doet het prima.

nieuwslaatste nieuws

meest populair