Megan Fox niet in Transformers 3

Regisseur Michael Bay schopt haar uit de film.

Deadline meldt vandaag dat Megan Fox niet meer terug zal keren in de derde Transformers film. De website meldt dat Michael Bay en schrijver Ehren Kuger op dit moment bezig zijn de laatste hand te leggen aan het scenario en dat de beslissing is gemaakt Fox definitief uit de film te schrijven. De eindbeslissing zou uiteindelijk door Bay zelf zijn genomen.

De werkrelatie tussen Megan Fox en Michael Bay was de laatste maanden al niet meer optimaal, zeker niet nadat Fox Bay had vergeleken met Hitler. Michael Bay maakte aan alle geruchten echter een eind door een tijdje terug een verklaring af te geven waarin hij Megan Fox uitnodigde voor een nieuwe film.

Maar nu lijkt er dan toch een einde zijn gekomen aan de relatie tussen Bay en Fox. De schrijvers zouden een nieuwe love interest voor het personage van Shia LaBeouf introduceren in die film, die logischer in het verhaal zou passen. Het nieuws is inmiddels ook bevestigd door een voorlichter van Paramount, dus het lijkt erop dat we Megan Fox echt niet meer gaan terugzien in de uiterst succesvolle franchise.

NieuwsFilm

meest populair