James Cameron zoekt opnieuw regisseur

Paul Greengrass (Green Zone) ruilt 3D-remake Fantastic Voyage wellicht voor 3D-reboot Treasure Island.

In maart kwamen we met het nieuws dat scenarist-producent James Cameron op zoek was naar een regisseur voor zijn 3D-remake van Fantastic Voyage, een avontuurlijke scifi-film uit 1966. De enige naam die tot dusver met het project verbonden werd, was verrassend genoeg die van de Britse regisseur Paul Greengrass (bekend van o.a. de laatste twee Bourne-films en Green Zone).

Deadline New York meldt nu dat Greengrass Fantastic Voyage zeker niet zal regisseren. De regisseur wordt intussen wel al in verband gebracht met een andere film, namelijk de Treasure Island 3D-reboot van Sherlock Holmes-producent Lionel Wigram naar de klassieke (en vaak verfilmde) avonturenroman van Robert Louis Stevenson vol zeerovers en begraven schatkisten. Maar ook dat gerucht is nog niet officieel bevestigd.

Cameron kan in elk geval op zoek naar een nieuwe regisseur voor zijn Fantastic Voyage-remake. Die film gaat over een reddingsteam in een moderne atoomonderzeeër dat tot microscopische grootte gereduceerd wordt en in de bloedbaan van een Russische wetenschapper wordt geïnjecteerd. Het team heeft een uur de tijd om een bloedprop in diens hersenen te vernietigen.



NieuwsFilm

meest populair