Opnames Sint afgerond

Zet de Sint beelden online van de laatste scène waarin hij wordt verslagen?

Op een dag na waren er precies drie maanden nodig voor het filmen van Sint, de horror van Dick Maas over het echte verhaal achter de legende van Sinterklaas. De crew is druk bezig geweest met het spuiten van nepsneeuw, en zichzelf onderspuiten met nepbloed. De in totaal 7TB aan digitaal beeld wordt in de komende maanden bewerkt en voorzien van de nodige CGI. Zo wordt o.a. het hoofd van Huub Stapel veranderd van een acteur die een beetje verstand heeft van politiek in een kindervermoordende paardenvriend.

De afgelopen weken zijn er een aantal clips op YouTube en Facebook verschenen die je niet alleen een blik achter de schermen gaven maar soms ook wat beelden lieten zien die misschien wel in de film zelf zitten. Niet schrikken.





Als Sint een beetje in chronologische volgorde is opgenomen, wat waarschijnlijk niet het geval is, dan is de laatste clip dus maar een gewone huiskamer waar, aan de liters bloed te zien, een tiental afwachtende kinderen vermoord zijn. 25 november weten we het zeker.



NieuwsFilm

meest populair