De reden waarom Megan Fox uit Transformers 3 stapte

Weg, maar nog steeds onderwerp van gesprek.

Megan Fox heeft de derde Transformers film gedag gezegd omdat ze helemaal klaar is met regisseur Michael Bay. Volgens de website The Wrap zou Bay de dikbetaalde actrice continu beledigen en haar als een slaaf behandelen. Ondanks dat ze wel was gecast voor Transformers 3 begon Bay klaarblijkelijk meteen met pesten. Megan Fox was al gespot op de set van de derde Transformers. De bron van The Wrap: "Hij wil dat zijn actrices er op een bepaalde manier uitzien, en als ze daar niet naar luisteren worden ze gedumpt."

Deze uitspraken zijn de bekritiseerde regisseur niet vreemd. Kate Beckinsale kreeg het tijdens de opnames van Pearl Harbor (2001) zwaar te verduren en actrice Isabel Lucas had zodanig de pest aan haar regisseur dat ze weigerde mee te werken aan de publiciteitstour voor Transformers: Revenge of the Fallen.

Tyrese Gibson was er overigens niet zo mee eens en zei tegenover MTV: "I was sad about it, man. Genuinely. We built something here. We all did. We all put our own sauce and stamp and energy on this franchise. I don't know exactly what went down. But it's crazy to see the band get broken up, you know what I mean?"

Ondertussen is zo goed als zeker dat de vervangster van Megan Fox het 23-jarige Britse model Rosie Huntington-Whiteley is. Transformers 3 moet vanaf 1 juli 2011 in de Amerikaanse bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair