Pamela Anderson geeft zichzelf nog tien jaar

Pamela Anderson zegt dat hepatitis C, dat in 2001 bij haar vastgesteld werd, haar waarschijnlijk binnen tien jaar het leven zal kosten. "Ik denk dat ik nog een goede tien jaar te leven heb, wat een trieste constatering is. Als ik geluk heb worden het er vijftien", aldus Anderson.

"Het is beangstigend, maar ik voel me de laatste tijd geweldig. Op de een of andere manier doet mijn lever het steeds beter." Hepatitis C zorgt voor een ontsteking in de lever, wat kan leiden tot leverkanker en leveruitval. Er bestaan medicijnen tegen de kwaal, die in ongeveer de helft van de gevallen aanslaan.

Anderson gebruikt die medicijnen echter niet. Haar homeopaat zegt een 'middel speciaal voor Pam ontwikkeld te hebben' dat de voormalige Baywatch-ster gebruikt als alternatief medicijn.

De 36-jarige zegt verder dat zij niet meer van plan is om met rockster Kid Rock te trouwen, met wie ze zich in 2002 heeft verloofd. "De verloving is verbroken. Onze relatie is denk ik niet in een categorie te plaatsen. Hij wilde laatst een huis voor me kopen, maar ik moet gewoon veel tijd met mijn kinderen doorbrengen en werken aan de relatie met hun vader" zo zegt het blonde sekssymbool.

Met de vader van haar kinderen bedoelt ze Tommy Lee, drummer van Motley Crue. De twee waren vanaf 1995 drie tumulteuze jaren getrouwd en vochten onlangs een verbitterde voogdijstrijd uit. "Het maakt niet uit of we nu wel of niet bij elkaar zijn. We zijn gewoon gek op elkaar, altijd al, en dat zal altijd zo blijven", zegt Anderson nu over die relatie.



NieuwsFilm

meest populair