Uma Thurman: Laat ze maar roddelen

Uma Thurman heeft in het magazine Vogue openhartig gesproken over de manier waarop de roddelpers haar leven in de openbaarheid brengt. "Zoals Katharine Hepburn al zei: 'Die verhalen doen alleen zeer wanneer ze waar zijn'. Laat ze dus maar lekker roddelen", aldus de actrice, van wie het sterke gerucht gaat dat zij en acteur Ethan Hawke gaan scheiden.

Vijftien jaar in het vak heeft Thurman zover gebracht dat ze nauwelijks nog aandacht aan 'de bladen' besteedt. Toch is het ook erg moeilijk zoals de roddelpers omspringt met haar mogelijke problemen met Ethan. "Ik probeer er zo weinig mogelijk op uit te doen, maar het is zeker heel erg moeilijk".

Begin oktober werd nog gezegd dat Ethan en Uma echt uit elkaar zouden zijn. Ethan had zijn spullen weggehaald uit het appartement dat hij samen met de actrice en hun twee kinderen deelde. Dat zou Ethan tenminste tegen een personeelslid van het hotel waar hij sindsdien verbleef, gezegd hebben.

Het klopt volgens Uma dat Ethan tijdelijk niet meer bij haar is, maar zijn spullen staan er nog wel. "Ik ben samen met de kinderen en zal proberen te voorkomen dat het mis gaat. Dan zie we wel wat er gaat gebeuren."



NieuwsFilm

meest populair