Joseph Gordon-Levitt als The Riddler?

De acteur zou op de short-list staan voor de rol in Batman 3.

Goed, het is maar een gerucht, maar wel een interessant gerucht. Het zou namelijk zo zijn dat Joseph Gordon-Levitt, die binnenkort te zien is in Inception de rol van The Riddler op zich zou nemen in de derde Batman-film van regisseur Christopher Nolan.

Dit idee zou volgens een bron van Hollywood Life op de set van Inception zijn ontstaan. "There was a joke between them [on the set of Inception] that Joseph wanted to read for Batman 3 and things heated up as filming continued. It's nog 100% confirmed that he's getting [the role of The Riddler] but there's certainly talk about it. Joseph is definitely on the short list."

Het gerucht kan natuurlijk bijna zeker van de hand worden gedaan, aangezien Nolan een tijdje geleden tijdens een interview stelde dat zijn broer nog aan het scenario werkt, en hijzelf nog niet heeft getekend. Het is dus ook nog niet eens 100% zeker tegen wie Batman het op moet nemen in de film, en zelfs als dat al het geval is, is het casten nog niet begonnen. The Riddler wordt overigens wel door veel mensen als optie voor een volgende slechterik beschouwd.

De film van Christopher Nolan staat gepland voor een release in 2012. Daarnaast staat er nog een Batman-film gepland voor een van de komende jaren, namelijk Batman: Year One, gebaseerd op de comics die als inspiratiebron dienden voor Nolan en zijn broer.



NieuwsFilm

meest populair