Algemeen

Bioscoop releases week 23

Welke films zijn er vanaf deze week allemaal nieuw te bekijken.

door FilmTotaal op 11.06.2010 om 08:52 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

The A-Team (2010)


The A-Team is een kleurrijke eenheid van ex-commando's die wordt beschuldigd van een misdaad die ze niet hebben gepleegd. Gevlucht uit de gevangenis duiken ze onder en opereren ze als huurlingen onder leiding van Kolonel Hannibal Smith; hij is het meesterbrein achter vindingrijke missies van het team, waarvoor een ultrasnelle timing, buitengewone vaardigheden en een team van ongelooflijk bekwame en excentrische soldaten nodig zijn. Het team bestaat verder uit Templeton 'Face' Peck, die alles kan ritselen voor de onorthodoxe en gedurfde activiteiten van het Team. B.A. Baracas, de chauffeur en krachtpatser van het Team, is een professionele vechtsporter die de belangrijkste ranglijsten in het middengewicht aanvoert. H.M 'Howling Mad' Murdock is een begaafde piloot en officieel gek verklaard. Het Team wordt achternagezeten door de onvermoeibare luitenant Charisa Sosa, ooit de geliefde van Face.

La prima linea (2009)


Venetië, 3 januari 1982. Sergio is opgepakt en wordt vervoerd naar de gevangenis van Rovigo. In gedachten keert hij terug naar de begindagen van zijn verborgen bestaan. Hij wordt één van de leiders van de links-extremistische groepering 'Prima Linea' en ontmoet er Susanna, zijn grote liefde, met wie hij dezelfde ideeën deelt. De organisatie schuwt geen enkele vorm van geweld om de staat omver te werpen. Maar na verloop van tijd keert Sergio zich af van het extreme geweld. Wanneer Susanna gevangen wordt genomen, doet Sergio nog één keer beroep op de militaire methoden van de groepering en zijn kameraden. Eén van de gewelddadigste en spectaculairste ontsnappingen uit de woelige jaren '80 in Italië.

Ondine (2009)


Het verhaal over Syracuse, een doodnormale Ierse visser die op een dag een vrouw verstrikt in zijn netten krijgt. Hij vist de mooie en mysterieuze dame uit de zee en krijgt al snel het idee dat het hier een zeemeermin betreft. Langzaam maar zeker blijkt er echter een veel duisterdere kant aan de vrouw te zitten.

Women Without Men (2009)


Women Without Men is een symbolische en allegorische vertelling over vier vrouwen die breken met de traditie en het lot in eigen hand nemen. De film schetst hun levens in de zomer van 1953: een opstandige vrouw in een liefdeloos huwelijk, een jonge prostituee, een politiek activiste en een traditionele jonge vrouw. De film, geïnspireerd op de in Iran verboden novelle uit 1989 van Shahrnush Parsipur, speelt tegen de achtergrond van de Iraanse machtsomwenteling in 1953. Amerikaans-Britse troepen brachten de democratisch gekozen president Mossadegh ten val om de macht van de Sjah te herstellen.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

stussycrown

Avatar

Niet echt een spetterende week als je het mij vraagt.
Ben gisteren wel naar the A-team geweest en die viel zeker niet tegen.
Aan een stuk door actie!

NieuwsFilm

meest populair