Algemeen

Transformers 3 de laatste voor Bay

Het plot, de villain en nog veel meer details.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 11.06.2010 om 15:28 in Algemeen
Op USA Today is een artikel verschenen over de derde Transformers film. De titel van het stuk is “Next ‘Transformers’ is due for a switch” en er wordt gesproken met zowel regisseur Michael Bay als producent Lorenzo di Bonaventura. Het artikel bevat enkele interessante details, die mogelijk ook als lichte spoilers gezien kunnen worden:

- De derde Transformers verschijnt in 3D. Het is echter onduidelijk of de film wordt opgenomen in 3D of later wordt omgezet.

- De nieuwe slechterik wordt Shockwave. Deze robot werd leider van Cybertron nadat de Autobots en Decepticons naar de aarde vertrokken.

- Bay: “One thing we’re getting rid of is what I call the dorky comedy” Hier voegt hij aan toe dat bekritiseerde robots The Twins “basically gone” zijn (dus ze keren wel kort terug) en dat de komische noot van John Turturro terugkeert.

- Het personage Sam Witwicky wordt volwassen maar blijft de belangrijkste menselijke bondgenoot van Optimus Prime. Bay geeft zelfs al een zin uit het script weg: “Shia has this great line: ‘You know, I’ve saved the world twice, but I can’t get a job.’”

- In de film zien we ook een verhaallijn terug over Russische en Amerikaanse ruimte-missies, waarbij ze opzoek gaan naar meer antwoorden rond de enorme robots. Bay: “The movie is more of a mystery. It ties in what we know as history growing up as kids with what really happened.”

- Voor de film is ook set gebruikt van een vervallen nucleaire reactor.

- En last but not least: Transformers 3 is de laatste Transformers film voor Bay: "As a trilogy, it really ends. It could be rebooted again, but I think it has a really killer ending.”

We zien het vanaf juli 2011.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Nou, dan word het in ieder geval beter dan TF2Smiley face
Hopenlijk word ie opgenomen in 3D, dat omzetten vind ik maar niks:r
En...Shockwave heeft maar 1 oog:E
Hopenlijk komt Lazerbeak er ook in voor en krijgt Soundwave een gave actie scène.
Krijgen we dus ook meer Cybertron te zien?
Eerste teaser is zeker 1 voor de Superbowl.

eagleman74

Avatar

AWESOME!!! "You know, i saved the world twice but i can't get a job" 8-)

Sleepkills

Avatar

Toch wel een zeer misleidende titel. ;)

Benja11

Avatar

Shockwave is best maar aub wheeljack erin dan ben ik wel blij!

Thiver

Avatar

eagleman74 "AWESOME!!! "You know, i saved the world twice but i can't get a job" 8-)"

Awesome? Dergelijke uitspraken zijn eerder én beter gedaan in The Negotiator en Harry Potter and the Goblet of Fire.

cyphax

Avatar

Bay: “One thing we’re getting rid of is what I call the dorky comedy” [..]en dat de komische noot van John Turturro terugkeert.

Dit vind ik eigenlijk nogal tegenstrijdig. Het karakter van Turturro bevalt me niet fantastisch. Tenenkrommend is het ook weer niet, maar ik zou 'm niet missen, of ze moeten er een keer een beetje normaal persoon van maken. Dus dan vraag ik mij af of deeltje drie dan toch de transformers net ietsje respectvoller behandelt. Geen sloopkogels tussen de benen van zo'n gevaarte meer, aub. Verpest toch een klein beetje de film vind ik.

shellghost

Avatar

Wanneer komt die reboot??

leidenaar

Avatar

- Bay: “One thing we’re getting rid of is what I call the dorky comedy” Hier voegt hij aan toe dat bekritiseerde robots The Twins “basically gone” zijn (dus ze keren wel kort terug) en dat de komische noot van John Turturro terugkeert.Hmmm Turturro was dorky humor!!!!

Chrischzz

Avatar

Http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fstudio-pandorabox.com%2Fblog%2F%3Fcat%3D9&sl=auto&tl=en

Mogelijke Shockwave concept art.. :P

bloodhunter112

Avatar

shellghost "Wanneer komt die reboot??"


..................................................................................

filmgast

Avatar

Chrischzz "http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fstudio-pandorabox.com%2Fblog%2F%3Fcat%3D9&sl=auto&tl=en

Mogelijke Shockwave concept art.. :P"


Dacht het niet he ;) Als je de beschrijving leest is dit gewoon het resultaat van iemand die hoopt dat hij er zo uit komt te zien. Eerder fan art dan concept art.

Remco

Avatar

Haha hij begint zich al helemaal in te dekken. Eerst deed tie nog of hij een meesterwerk gemaakt had en nu ineens is het tweede deel allemaal niet zo geweldig meer. 1 ding zal ik alleen nooit begrijpen namelijk dat het tweede deel zoveel geld binnen heeft gehaald terwijl de film echt een mess was.

Decepticon

Avatar

leidenaar "Hmmm Turturro was dorky humor!!!!"
Torturro's karakter Simmons vind ik hilarisch, echt de humor en daarmee ook de enige humor die de film nodig heeft!
Ben blij dit te horen.

Shockwave, ff-ing awesome!!! Shockwave zal btw niet de 'main villain' worden, aangezien hij onder Megatron staat. Hij is op Cybertron achtergebleven om daar te heersen. Hij kibbelt altijd met Starscream om wie de beste rechterhand van Megatron is.
Nu Wheeljack nog!

En ik ga hem lekker in 2D kijken!

Decepticon

Avatar

Visualcatch "Dacht het niet he ;) Als je de beschrijving leest is dit gewoon het resultaat van iemand die hoopt dat hij er zo uit komt te zien. Eerder fan art dan concept art."
Welke beschrijving? Het is allemaal Japans :}
Ziet er allemaal wel verdomde goed uit, net zoals de andere bots een beetje. En van de eerste films kwam later ook van dit soort concept art naar buiten.
Ik hoop aan 1 kant niet dat het een Cybertronion Tank wordt, want dat is Megatron ook al.

Steve-O

Avatar

Decepticon "Torturro's karakter Simmons vind ik hilarisch, echt de humor en daarmee ook de enige humor die de film nodig heeft!
Ben blij dit te horen.

Shockwave, ff-ing awesome!!! Shockwave zal btw niet de 'main villain' worden, aangezien hij onder Megatron staat. Hij is op Cybertron achtergebleven om daar te heersen. Hij kibbelt altijd met Starscream om wie de beste rechterhand van Megatron is.
Nu Wheeljack nog!

En ik ga hem lekker in 2D kijken!"

Ik ga 'm lekker in IMAX kijken:E 3D dus:9:P
Als ze Turtorro's rol maar wel wat kleiner maken, vond hem niet zo geweldig in TF2... En dan die andere spastische jongen nog}: Die was écht irritant.
O en Wheelie mag van mij ook wel verplettert wordenSmiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair