Spider-Man neemt het op tegen Lizard!

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven.

De berichten over de mogelijke nieuwe Peter Parker vliegen ons de laatste tijd om de oren, maar we horen zeer weinig over de villains in Marc Webbs Spider-Man reboot. Bleeding Cool bericht nu dat het heel goed mogelijk is dat onze favoriete superheld het op zal moeten gaan nemen tegen The Lizard.

Spider-Man fanaten weten maar al te goed dat The Lizard hoogstwaarschijnlijk een secundaire vijand zou zijn geweest in Sam Raimi's geschrapte Spider-Man 4. De reden hiervoor was dat het personage Dr. Curt Connors, gespeeld door Dylan Baker, te zien was in eerdere delen van de reeks. Toen bekend werd gemaakt dat Baker wederom was toegevoegd aan de cast van Spider-Man 4, trok men logischerwijs de conclusie dat Lizard wel eens de nieuwe bad guy zou kunnen gaan worden in de sequel. Dit kwamen we echter nooit te weten...

Sam Raimi wilde destijds John Malkovich in de rol van The Vulture als de voornaamste vijand in de film. Dit idee sloeg niet aan bij iedereen en Spider-Man 4 ging de vuilnisbak in. Het lijkt er nu op dat ze in de reboot zullen gaan kiezen voor Lizard als de belangrijkste slechterik.

Onlangs berichtten we dat Marvel een grote, vijandige rol in gedachten heeft voor Michael Fassbender. Op dat moment gingen we er nog van uit dat hier hier om de rol zou gaan van een jonge Magneto in X-Men: First Class, maar het zou natuurlijk net zo goed kunnen dat de acteur Lizard wordt. We zullen het zien in 2012.



NieuwsFilm

meest populair