Algemeen

Eerste foto London Boulevard

Nieuwe thriller met Keira Knightley en Colin Farrell.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 15.06.2010 om 13:07 in Algemeen
Vandaag op Filmtotaal de eerste foto uit de nieuwe thriller London Boulevard, met in de hoofdrollen Colin Farrell en Keira Knightley. De film van debuterend regisseur William Monahan (die een Oscar won voor het scenario van The Departed) gaat over een crimineel die net uit de gevangenis vrij is en een baan aanneemt bij een grote filmster (Knightley). Hij raakt smoorverliefd op haar en bevindt zich plotseling in een strijd met een gevaarlijke gangster.

(Klikken voor een uitvergroting)

Laurie Sparham. © 2010 GK Films, LLC. All Rights Reserved.

De film draait vanaf 18 november in de Nederlandse bioscopen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Ziet er goed uit.

TwilekPimp

Avatar

Lijkt me een leuk verhaal. Hoe komen jullie aan die foto? Hopelijk pikken andere websites de foto op, zorgt voor wat hits :D

wla

Avatar

Als ik het verhaal lees krijg ik geen extreem hoge verwachtingen, maar volgens mij kan het wel een heel degelijke film worden. Benieuwd of de verwachtingen die ik heb ingelost gaan worden (want dan wil ik hem wel eens zien).

gg_kelly

Avatar

Nou dat lijkt me wel wat, ben benieuwd naar de eerste trailer