Interessante castinggeruchten X-Men: First Class

Wie gaan allemaal rollen spelen in de nieuwe X-Men film?

Eerder hadden we het nieuws dat actrice Rosamund Pike een rol zou spelen in X-Men: First Class de rol van Emma Frost zou spelen. Dat gerucht kan nu enigszins aangepast worden, aangezien nu wordt gesteld dat Pike de rol van Moira McTaggert gaat spelen. McTaggert is een collega van Professor Charles Xavier, die wordt gespeeld door James McAvoy.

Naast Pike gaat ook het verhaal dat Amber Heard een rol op zich zou nemen, namelijk die van Mystique. Ook dat is nog niet officieel bevestigd. De rol van Cyclops zou misschien worden vertolkt door Aaron Johnson, hoewel dat ook nog niet bevestigd is.

Eerder hadden we ook het bericht dat Michael Fassbender de rol van Magneto zou spelen. Dat bericht kan ook worden aangepast. Fox zou hem als favoriet voor de rol hebben aangemerkt, maar nu gaat het verhaal dat Fassbender de rol niet wil. Dit vooral omdat hij grote kans blijkt te maken om de rol van een slechterik in de aankomende Spider-Man reboot te spelen.

X-Men: First Class toont ons hoe Charles Xavier en Erik Lensherr veranderen in Professor X en Magneto. In het begin zijn het beste vrienden, maar als ze samen de grootste bedreiging die de wereld tot dan toe heeft gezien bevechten, ontstaat er een kloof tussen beiden, die leidt tot de altijd voort durende strijd tussen Magneto’s Brotherhood en Professor X’s X-Men.

De film, geregisseerd door Matthew Vaughn, heeft vooralsnog geen Nederlandse releasedatum. In Amerika komt de film op 3 juni 2011 uit.



NieuwsFilm

meest populair