Vervolg op The Karate Kid al op weg

Columbia Pictures ruikt geld.

De film is nog niet eens in Nederland uit, maar in Amerika wel en daar doet The Karate Kid het verbluffend goed. Het budget van 40 miljoen dollar werd in het openingsweekend al ver overschreden: in totaal haalde men dat weekend 56 miljoen dollar binnen. Internationaal heeft de film al zo'n 70 miljoen binnengehaald, en daaruit blijkt dat de film het wel erg goed doet.

Reden genoeg dus voor Columbia Pictures om een vervolg te maken. Bronnen van Deadline vertellen dat men al rond de tafel zit om ideeën op te doen voor een vervolg. Jaden Smith doet het dus goed in Hollywood.

The Karate Kid draait om Dre, een skateboardende, gameverslaafde jongen die naar China moet verhuizen, omdat zijn moeder (Tajari P. Henson) daar voor haar werk naartoe moet. Dre past zich maar moeilijk aan, en wordt zelfs in elkaar geslagen door de plaatselijke pestkop. Mr. Han (Jackie Chan), de klusjesman, ziet dat en besluit hem Kung-Fu te leren, zodat Dre zich kan verweren tegen de pestkoppen, en mee kan doen aan een toernooi.

De film draait vanaf 22 juli in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair