Video

De 4 naties in The Last Airbender (video's)

De Fire Kingdom, de Northern Water Tribe, de Earth Kingdom en de Air Temple in beeld!

door Jan-Peter Rook op 21.06.2010 om 08:00 in Video
Hieronder zie je 4 nieuwe video's van M. Night Shyamalans The Last Airbender. De film, gebaseerd op de succesvolle Nickelodeon tekenfilmserie, vertelt het verhaal van vier naties (fire, water, earth en air) die door het lot met elkaar verbonden zijn. In de video's krijgen we de Fire Kingdom, de Northern Water Tribe, de Earth Kingdom en de Air Temple te zien.

De film gaat over de nieuwe Avatar, Aang (Noah Ringer) die leeft in een wereld van verschillende stammen. Elk van deze stammen beheerst één van de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. De Avatar is de enige op de wereld die alle elementen beheerst, en daarmee moet zorgen voor balans op de wereld. Toen de oude Avatar verdween, en daarmee de balans, begon de vuurnatie de andere naties te overheersen. Maar honderd jaar later wordt dan Aang gevonden door Katara (Nicola Peltz) en Sokka (Jackson Rathbone), beiden lid van een waterstam. Tijdens hun queeste, om de balans op de wereld te herstellen, worden ze achterna gezeten door de kwaadaardige Zuko (Dev Patel).

The Last Airbender gaat in Nederland op 22 juli 2010 in de bioscoop draaien (bioscoopagenda).

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ziet er echt fantastisch uit! :D Heb alle vertrouwen gekregen dat deze film niet zal tegenvallen! ;) Muziek is ook erg mooi ^^ Hoop dat het van de officiele soundtrack is :D Die wil ik zeker wel hebben dan!

Vind vooral die van de Fire Nation best kicken :P Earth Kingdom gaf me een klein beetje een LotR gevoel... :W Kan niet wachten tot hij in de bios is!

Mcjansen

Avatar

De Soundtrack is écht fantastisch! die zal de film echt naar NOG een hoger level tillen, wat de meeste soundtracks van James newton howard doen, ik luister deze echt keer op keer, en hij is echt zo goed! de beelden zien er ook echt indrukwekkend uit! ik kan niet meer wachten...

ThomasG

Avatar

Zo die fire nation boten hebben een hoop Vuvuzela's aan boord.

SJRSVLDT

Avatar

Dit ziet er echt awesome uit! Mooie effecten, GE-WEL-DIGE muziek, het kan bijna(BIJNA) niet meer fout gaan. Shyamalan, lokte mij elke keer weer naar de bioscoop door de sterke trailers, maar vanaf The Village viel het tegen en werd het alleen maar slechter.. Nu is dit natuurlijk wel totaal iets anders, en ken ik het verhaal al.. Ik ben er klaar voor:E

eagleman74

Avatar

AWESOME!! Mooi gedaan, vooral de Air Temple is prachtig! :D

Steve-O

Avatar

Nou kan ik echt niet meer wachten:E
Jammer dat 'ie pas in Augustus uitkomt:'(
James Newton Howard kan er zeker wat van! Vet hoor:Y

LMF

Avatar

Verbazend knap. Weet iemand of dit volledig met de computer gerealiseerd is of met miniaturen? Ik gok op miniaturen, die bouwwerken zien er zo tastbaar uit. Hoog LOTR-gehalte, indeed!

Mcjansen

Avatar

Volgens mij zijn het idd miniaturen maar ik heb een video gezien waar in een hangar de watertribe city compleet is nagebouwd, ik weet niet hoe het voorbeeld met de airbender tempel zit. zal ook vast deel decor zijn.

UsurPia

Avatar

Mcjansen "de Soundtrack is écht fantastisch! die zal de film echt naar NOG een hoger level tillen, wat de meeste soundtracks van James newton howard doen, ik luister deze echt keer op keer, en hij is echt zo goed! de beelden zien er ook echt indrukwekkend uit! ik kan niet meer wachten..."


Waar heb je die vandaan? Ik zoek er al een tijdje naar...

NieuwsFilm

meest populair