Meer over die gekke vis van Gore Verbinski’s Rango

Meer karakters uit de nieuwe film van de Pirates of the Caribbean regisseur.

Zo'n twee weken geleden gaf Paramount Pictures een teaser vrij van de computergeanimeerde film Rango van regisseur Gore Verbinski. Deze man was verantwoordelijk voor de regie van de eerste drie Pirates of the Caribbean films. Hieronder zie je weer even iets meer van de animatiefilm, waarin Johnny Depp te horen is als het hoofdpersonage Rango. Klik op het plaatje en je gaat naar de officiële website Rangomovie.com, waar je in een speelse omgeving e.e.a., waaronder enkele karakters, kunt aanklikken. Erg leuk gedaan.



Een volledige trailer wordt later deze maand verwacht. Vanaf 14 april 2011 in de Nederlandse bioscoop. Hieronder nogmaals die rare, maar toch ook zeer grappige "teaser trailer" van Rango:


Synopsis: In een woestijnstadje in Arizona volgen we de hagedis Rango (Depp). Rango is een huisdiertje die zichzelf nogal in een soort van crisis bevindt en er daarnaast ook nog eens van overtuigd is dat hij een cowboy is. Hij besluit om op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Rango ontmoet al snel veel andere diertjes, waaronder een andere hagedis (Isla Fisher). Deze diertjes zorgen er al snel voor dat het avontuur van Rango anders verloopt, dan dat hij had gepland.

NieuwsFilm

meest populair