Video

Little Fockers trailer

Het vervolg op Meet The Parents en Meet The Fockers.

door Bram de Groot op 25.06.2010 om 14:47 in Video
Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van Little Fockers, de vervolg op de geslaagde komedies Meet The Parents (2000) en Meet the Fockers (2004). Alle bekende gezichten zijn weer aanwezig: Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo, Dustin Hoffman en Barbra Streisand. In dit derde deel zien we echter ook een aantal nieuwe bekende namen, zoals Jessica Alba, Laura Dern, Harvey Keitel.

De regie van de film, die in Nederland op 22 december moet gaan draaien, is in handen van regisseur Paul Weitz.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

Hmm ik ben nog niet overtuigd. Het lijkt op veel van hetzelfde, hopelijk weten ze nog enigszins origineel uit de hoek te komen.

Angelater

Avatar

Kan er persoonlijk niet veel uit halen, ook niet echt humor. Vond het 2e deel al stukken minder dan het leukere deel 1.
Wachten op de volgende trailer dan maar.

gg_kelly

Avatar

Deel 1 vond ik heel leuk, deel 2 vond ik zelf nog iets leuker. Ja ik heb echt zin in deel 3, je weet natuurlijk wel al wat je kan verwachten maar de films blijven wel leuk, niet geweldig maar leuk. Ik moet de trailer nog effe thuis bekijken maar mij lijkt ie in ieder geval leuk

tyb

Avatar

Het zijn natuurlijk geen geweldige film, het is gewoon vermaak. Maar leuk om te kijken als je op een zaterdag of zondag niets te doen hebt.

Elysia

Avatar

Jaa, Deze lijkt me ook wel weer leuk :P Zelfde humor idd, maar zolang ik er om kan lachen is het voor mij een vermakende film :P

sleepyA

Avatar

Elysia "Jaa, Deze lijkt me ook wel weer leuk :P Zelfde humor idd, maar zolang ik er om kan lachen is het voor mij een vermakende film :P"

+1

jacktorrance

Avatar

Aardige trailer, de vorige twee waren best leuk.

In het nieuwsbricht staat 'wederom Paul Weitz' volgens mij was het iemand anders die de eerste twee 'Parents'films regiseerde...

LMF

Avatar

:O

Planethugo

Avatar

Vond t wel een leuke trailer

stefanvh

Avatar

Goddomme zeg dit is toch gewoon weer dezelfde grappen recyclen.
De ontwikkelingen die ze vorige film door hebben gemaakt zijn weer als sneeuw voor de zon verdwenen :/

Deweb

Avatar

'T is wel grappig, al ben ik nog niet 100% overtuigd.

rubenk

Avatar

Eindelijk een vervolg hier heb ik lang op gewacht! leuke hummer van Stiller en De Niro!

Annefleur

Avatar

Ik vond deel 1 super leuk, deel 2 vond ik stukke minder (ergens zelfs irritant) enne tjah, dit lijkt me nou niet echt orgineel voor een deel 3. Et ziet eruit dat het een flauwe kerstfilm wordt! Maar goed, die zijn er elk jaar wel dus mss was het wel de bedoeling!

skullsplitter

Avatar

Wel mijn soort humor vrees ik, maar komt met name omdat deNiro zo ontzettend droog is in deze rollen en stiller de knulligheid zelve is...

FilmAddict

Avatar

Het is 't net niet.. jammer

Ereptile

Avatar

Lijkt me niet echt een leuke film nee...
Maar opvallende naam: Laura Dern...die heb ik sinds Jurassic Park 3 niet meer in een film gezien. (niet dat ze niet meer speelde, ik heb gewoon geen film meer met haar gezien :P)

nieuwslaatste nieuws

meest populair