Opvallend castingnieuws

Nieuwe films voor Kevin Spacey en Pierce Brosnan.

Wekelijks duiken er veel castingberichten op waar we hier bij Filmtotaal niet altijd over berichten. Daarom deze terugkerende rubriek, waarin we de interessantste castingnieuwtjes van de afgelopen tijd op een rijtje zetten.

De komedie Horrible Bosses is de laatste maanden bezig een imposante cast te verzamelen. Namen als Jamie Foxx, Jason Bateman en Jennifer Anniston hebben al getekend voor een rol in de film en nu is bekend dat ook Kevin Spacey in de komedie te zien zal zijn. De film van regisseur Seth Gordon (Four Christmases) gaat over drie vrienden die proberen hun drie verschillende bazen weg te werken. Spacey speelt de ergste en gemeenste baas.

Pierce Brosnan gaat in zijn nieuwe film samenwerken met zijn zoon Sean Brosnan. Het gaat om de film Bonded van Mo Ramchandani en gaat over een Mexicaanse tiener die na de dood van zijn moeder door zijn vader wordt verkocht en naar Amerika wordt gesmokkeld, waar hij wordt gedwongen als een slaaf te werken in een sweatshop in Los Angeles. Daar ontmoet hij een jonge vrouw die de prostitutie wordt ingedwongen. Beide Brosnans zullen politieagenten spelen.



NieuwsFilm

meest populair