Alice Eve gecast in X-Men: First Class?

En een nieuwtje omtrent Captain America!

Gisteren nog het nieuws dat Michael Fassbender definitief gecast is voor de rol van Magneto in X-Men: First Class, vandaag het bericht dat Alice Eve de rol van Emma Frost wel eens op zich zou kunnen nemen.

Eerder ging het gerucht dat die rol naar Rosamund Pike zou gaan, maar niet lang daarna hadden we het nieuws dat zij wellicht een collega van Charles Xavier (James McAvoy), namelijk Moira McTaggert zou gaan spelen. Alice Eve is trouwens al eerder met Marvel in onderhandelingen geweest voor een rol in een film, namelijk Captain America. Die rol ging echter naar Hayley Atwell.

Over Captain America hebben we overigens nog een klein nieuwtje. Het verhaal doet al heel lang de ronde dat Tommy Lee Jones een rol zou hebben in de film. Dat werd bevestigd door Marvel, echter zonder dat we zeker wisten welke rol hij in de film zou spelen. Gespeculeerd werd dat ’t Chester Phillips zou zijn, de man die Steve Rogers (Chris Evans) rekruteert voor het super-soldier project dat hem uiteindelijk verandert in Captain America. Dat is nu definitief bevestigd, in een persbericht van Marvel.

X-Men: First Class heeft nog geen Nederlandse releasedatum, wel een Amerikaanse. Die staat op 3 juni 2011. Captain America staat niet veel later gepland, namelijk op 11 juli 2011.

NieuwsFilm

meest populair