Veel info over Final Destination 5

De titel, het grote ongeluk en we hebben een releasedatum.

Vorig jaar kwam The Final Destination uit. Het was de vierde film in een franchise, maar de titel deed vermoeden dat het hierna dan echt voorbij zou zijn. Geen Final Destination films meer. Dat idee konden we in maart ontkrachten, toen we met het bericht kwamen dat er zeker een vijfde film zou komen. Verder was er niets bekend van de film, maar nu weten we meer.

Zo weten we dat de film 5nal Destination gaat heten. Hoe je dat moet uitspreken? Geen idee. Laten we het voor het gemak gewoon houden op Final Destination 5. We weten nu overigens ook hoe de film zal beginnen. Lees dus maar niet verder vanaf hier, als je het niet wil weten.

De eerste film begon met een vliegtuigcrash, de tweede met een gigantisch ongeluk op de snelweg, de derde een achtbaanongeluk en de vierde met een ongeluk tijdens een NASCAR race. Dit keer zal het een ophaalbrug zijn die instort. De film speelt zich af in Bristol, en laat een stel tieners zien die op weg zijn naar het Ashton Court Festival, waar ze allemaal stuk voor stuk achtervolgd zullen worden door de onzichtbare dood.

Het scenario is geschreven door Eric Hesserier (eerder schreef hij de nieuwe The Thing en Nightmare on Elm Street) en de regisseur is Steven Quale (regisseur tweede unit van Avatar). Het filmen (in 3D) begint in september, en men mikt op een release in augustus 2011.



NieuwsFilm

meest populair