Opvallend castingnieuws

Nieuwe films voor Sean Penn, Danny McBride en Thomas Jane.

Wekelijks duiken er veel castingberichten op waar we hier bij Filmtotaal niet altijd over berichten. Daarom deze terugkerende rubriek, waarin we de interessantste castingnieuwtjes van de afgelopen tijd op een rijtje zetten.

Sean Penn is in vergaande onderhandelingen om de rol van de legendarische surfer Dorian 'Doc' Paskowitz te vertolken in een nieuwe biopic. Deze Paskowitz werd in Amerika een cultheld nadat hij besloot zijn baan als arts neer te leggen om zijn geluk te beproeven als surfer. Samen met zijn vrouw en negen kinderen ging Paskowitz in een camper op weg om het eerste surfkamp in de Verenigde Staten op te zetten. Een regisseur voor de film is nog niet bekend, maar wel is duidelijk dat Paul Feldsher het scenario zal schrijven.

Thomas Jane en Ashley Greene voegen zich bij de cast van LOL, de remake van een Franse komedie uit 2008. De film, waarin ook Miley Cyrus en Demi Moore een belangrijke rol hebben, gaat over een tienermeisje (Cyrus) die wordt gedumpt door haar oudere vriend (George Finn) terwijl haar gescheiden moeder (Moore) verder probeert te gaan met haar leven. Thomas Jane zal de vader van het personage van Miley Cyrus spelen terwijl Twilight ster Ashley Greene de rol van 'high school bad girl' op zich zal nemen.

Danny McBride had wat succes met zijn komedieserie Eastbound and Down en had ook kleine rolletjes in Tropic Thunder en Pineapple Express, maar nu krijgt hij ook de hoofdrol in een door hem bedachte film. Het gaat om Bullies, een film over twee broers die hun hele leven lang allerlei mensen getreiterd hebben en nu eindelijk krijgen wat hen toekomt.



NieuwsFilm

meest populair