Video

Nieuwe Machete trailer (aanrader)

Wapens, explosies, lekkere chicks en one bad ugly Danny Trejo!

door Bram de Groot op 09.07.2010 om 00:50 in Video
Op de website IGN is de nieuwe trailer van de "faux movie trailer"-film Machete verschenen. Deze is door filmmaatschappij 20th Century Fox vrijgegeven ter promotie van de film, die in Nederland op 9 september in de bioscoop moet gaan draaien. In Machete hebben Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Steven Seagal en Lindsay Lohan de hoofdrollen.

Machete (Trejo), is een voormalig lid van de Mexicaanse Federale Politie die tegenwoordig leeggeklopt door de drugsbaas Torrez (Steven Seagal) over de straten van Texas zwerft. Schoorvoetend neemt hij een aanbod aan van spindoctor Benz (Jeff Fahey) om de corrupte senator McLaughlin (De Niro) om te leggen. Bedrogen en met de kansen tegen hem gekeerd vlucht hij. Machete wordt bijgestaan door Luz (Michelle Rodriguez), een brutale tacowerper, Padro (Cheech Marin), zijn 'heilige' broer, en April (Lindsay Lohan), een socialite met een voorliefde voor vuurwapens. Ondertussen wordt hij achtervolgd door Sartana (Alba), een sexy ICE-agent die een speciaal belang in de zwaardvechter heeft.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

fokkeyou

Avatar

Heerlijke trailer. Maar ehh... 'Introducing Don Johnson'? Kennen we die niet al veel, veel langer?! Smiley face

PKP

Avatar

Haha, Steven Seagal. Wat een baas!

MikeyMo

Avatar

fokkeyou "Heerlijke trailer. Maar ehh... 'Introducing Don Johnson'? Kennen we die niet al veel, veel langer?! Smiley face"


dat is juist ook een grap ;)

Ereptile

Avatar

Leuk om deze eens een keer te zien lijkt me Smiley face

SJRSVLDT

Avatar

Geweldige trailer! heerlijke muziek ook en gewoon lekker fout and keihard! Zo zie ik het graag :E

conspiracyofone

Avatar

Wel beter dat Seagal weer eens in een goede productie speelt.
Zou zijn carriere misschien ook wel goed doen.

GREAT martial art fan

Avatar

Zalige trailer zeg. Duizend keer beter dan de vorige. Ik dacht eventjes dat deze helemaal ging mis gaan aan de vorige trailers te zien. Maar ik was duidelijk mis. Danny Trejo gaat dat zeker goed doen en ik denk dat Seagal en michelle rodriguez ook wel voor spectakel gaan zorgen. Top. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair