Algemeen

Zevende Saw heeft een titel

Dit wordt het eerste deel uit de horrorreeks waarvoor we een 3D brilletje op moeten gaan zetten.

door Jan-Peter Rook op 10.07.2010 om 15:41 in Algemeen
Het zevende deel uit de Saw reeks heeft een officiële titel gekregen: Saw 3D: The Traps Come Alive. De sequel wordt het eerste deel dat werd opgenomen in 3D. De film bevat rollen voor Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell en Sean Patrick Flannery. De regie is in handen van Kevin Greutert en het script komt van de pennen van Marcus Dunstan en Patrick Melton.

In Saw 3D: The Traps Come Alive zoekt een groep overlevenden van Jigsaw's terreur hulp bij goeroe Bobby Dagen. Deze man blijkt echter niet te zijn wie hij zegt te zijn. Hij houdt er namelijk nogal wat vreemde spelletjes op na.

De film komt in de VS uit op 22 oktober 2010. We zullen in Nederland waarschijnlijk nog wat weekjes langer moeten wachten.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

gg_kelly

Avatar

Nooooooooooooooo :|
met deze reeks moeten ze echt is stoppen

Thiver

Avatar

gg_kelly "met deze reeks moeten ze echt is stoppen"

Je gebeden zijn verhoord: dit is het laatste deel. Wel een domme titel trouwens; de vorige Saw-vervolgen waren verre van perfect maar ze waren in ieder geval logisch en eenvoudig getiteld.

benjamin

Avatar

Ze konden hem natuurlijk ook gewoon Saw VII noemen.

Galu

Avatar

Hahahaha SAW 3D haaahaahahahaha slechte reeks al vanaf deel 1 maarja als mensen ze blijven kopen natuurlijk aan 3eur stuk...

SunChaser

Avatar

Het wordt niet opgenomen in 3D zover ik weet, gewoon 2D en omgezet naar 3D.

Decepticon

Avatar

Havoc "Saw 1 draaide nog om verhaal in plaats van bloed en ranzigheid. Saw 1 was serieus een goede film!"
Jep, ben ik ook helemaal mee eens. Deze zal ik niet kijken, ik ben gestopt na deel 3 of 4, ik weet het niet eens meer zeker, bar en bar slecht, ik had na deel 2 al moeten stoppen }:

Galu

Avatar

Ik bedoelde na deel 1 xd (ja vanaf):p

Steve-O

Avatar

Jaaa deel 1 was echt goed. Daarna werd het alleen maar minder..... alleen 2 en 4 zijn nog te bekijken. Dit deel zal ik ook wel gaan kijken maar die titel... :X
En ik durf te wedden dat er na dit deel nog gewoon nog een 8 komt. Dat prijskaartje gaat nu toch omhoog... Misschien halen ze de 10 welO+
Als ze echt een goeie trilogie hadden willen maken hadden ze ook echt wat moeten toevoegen aan het verhaal. Als ze dat hadden gewild i.p.v. geld geld geld hadden ze misschien wel de beste Horror-trilogie ooit kunnen afleveren.
Maar nee.

Havoc

Avatar

Galu "Hahahaha SAW 3D haaahaahahahaha slechte reeks al vanaf deel 1 maarja als mensen ze blijven kopen natuurlijk aan 3eur stuk..."


Saw 1 draaide nog om verhaal in plaats van bloed en ranzigheid. Saw 1 was serieus een goede film!

Steenvoorden

Avatar

Galu "Hahahaha SAW 3D haaahaahahahaha slechte reeks al vanaf deel 1 maarja als mensen ze blijven kopen natuurlijk aan 3eur stuk..."


Deel 1 was super.

debart

Avatar

Dit word een straight to pc filmpje voor mij.
Vond ze altijd wel aardig maar niet bios waardig.
Misschien haal ik ze wel nog een keer allemaal in 1 box.

WeWereWarned

Avatar

Ik ga eens wachten tot ze eindelijk klaar zijn met Saw en dan één of andere box kopen en zo eens kijken.

NieuwsFilm

meest populair