Algemeen

Nieuwe setfoto's Transformers 3

Ditmaal verschillende blikken op de transformerende auto's en ouderwetse Michael Bay verwoestingen.

door Jim Pedd op 12.07.2010 om 13:00 in Algemeen
In de serie setfoto's van Transformers 3, weer een nieuwe aflevering. Ditmaal een blik op de voertuigen die dienst doen als de transformerende robots, en een blik op acteur Tyrese Gibson, die ook even poseert met Rosie Huntington-Whiteley (de nieuwe love-interest van Shia LaBeouf).

Transformers 3 draait vanaf 1 juli 2011 in de Amerikaanse bioscopen, een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.En als bonus nog een filmpje waar we een aantal auto's door Chicago zien rijden.


31 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gladiator 80

Avatar

Remco "Ik heb helemaal geen ego ik zeg gewoon waar het op staat. Voor jou voegt dat niks zinnigs toe omdat je gewoon niks negatiefs wil horen over je geliefde Transformers films terwijl er genoeg op aan te merken valt. Als jij gelooft in een wereld waarin iedereen een lekker wijf is zoals in die eerste Transformers vind ik best. Mij is het wat te cliche allemaal. En tuurlijk kan je op oudere leeftijd nog fan van iets zijn maar laat het dan Transformers als concept zijn of de oude tekenfilms. Maar de nieuwe films ? :N.
Voor jou is het wellicht meer dan een standaard achtie film omdat het over transformers gaat maar meer dan dat is het echt niet. En ik blijf gewoon posten wat ik wil zeker bij Transformers + ) want ik vermoed gewoon dat die derde film weer dezelfde troep zal zijn als de tweede. Ow ja ik ben ook 33 trouwens."
Remco hou lekker je bek even man, als je de TF films zo super slecht vind waarom zie ik je weer bij elk nieuwe artikel van die domme reacties schrijven? jij ook weer met dat domme Rottentomatoes website, de naam zegt het all, zelfs ik kan de gevechten tussen twee robots uitstekend volgen dus er is inderdaad iets mis met jou ogen. Koop lekker een bril en ga dan een TF film kijken of hou gewoon je smoel en ga genieten van Knigth Rider of zoiets. maar hou op met die domme reacties de hele tijd. heb je thuis niks beters te doen zoals je kamer opruimen ofzo?

11joris

Avatar

Filmpje doet het niet :'(

Remco

Avatar

Decepticon "Gast, get a life?? Waar slaat dat nu weer op. Hoe oud ben jij eigenlijk? Ik ben 33, en jij staat volgens mij niet helemaal met beide voeten op deze aardkloot. Wat een ego, en te zeggen dat je een betere smaak hebt...
Als jij al niet snapt dat mensen ergens fan (kunnen)zijn, en ergens fan van zijn voor het leven, of het nu fim, cartoon, een band of artiest is. Dat zegt genoeg over jou. En dan tegen iemand zeggen get a life. Volgens ben je iemand die niet veel vrienden heeft.
Transformers is niet alleen voor jong, het is voor jong en oud. Mijn oude basisschoolmaat die toevallig ook nu bij mij in de straat woont, kent ook nog steeds veel namen, alleen hij is niet zo'n fan meer als ik, maar vindt de films wel mooi. En het is allesbehalve "standaard aktie crap".

Met de 1e film was helemaal niks mis mee, dat jij je al niet kan indenken dat een analist er best als een foto model(die btw helemaal niet acteert als 1)kan uitzien, die hoeft er vandaag de dag niet uit te zien als een nerd met brilletje, dat is cliche en helemaal niet aan de orde. Vooral niet als het om een TF film gaat.

Dit gaat niet meer om disussie over film, maar over dat constante geblaat van jouw over TF. Je hebt vaker de wind van voren gehad van anderen, je hebt niks zinnigs toe te voegen, blijf alsjeblieft weg bij TF nieuws topics en houdt het tot nieuws over films wat je enigszins wel interesseert. Daar doe je mij en veel anderen een plezier mee. "


Ik heb helemaal geen ego ik zeg gewoon waar het op staat. Voor jou voegt dat niks zinnigs toe omdat je gewoon niks negatiefs wil horen over je geliefde Transformers films terwijl er genoeg op aan te merken valt. Als jij gelooft in een wereld waarin iedereen een lekker wijf is zoals in die eerste Transformers vind ik best. Mij is het wat te cliche allemaal. En tuurlijk kan je op oudere leeftijd nog fan van iets zijn maar laat het dan Transformers als concept zijn of de oude tekenfilms. Maar de nieuwe films ? :N.
Voor jou is het wellicht meer dan een standaard aktie film omdat het over transformers gaat maar meer dan dat is het echt niet. En ik blijf gewoon posten wat ik wil zeker bij Transformers T+) want ik vermoed gewoon dat die derde film weer dezelfde troep zal zijn als de tweede. Ow ja ik ben ook 33 trouwens.

Decepticon

Avatar

Remco "Ik durf wel te zeggen dat ik verstand heb van films ja. En je hebt inderdaad smaak verschillen. Goede en slechte smaak en Transformers Revenge of The Fallen valt onder slechte smaak :E. En mijn smaak is duidelijker beter dan die van jou. Bedoel als je uitkijkt naar films als Resident Evil: Afterlife en uberhaupt films van Paul W.S. Anderson goed vindt :N. Die vent maakt films net als Uwe Boll maar dan met een groter budget. Maar wellicht vindt je Uwe Boll ook een sterke regisseur.

Het gaat niet alleen om Rotten Tomatoes (waar overigens niks dubieus aan is ) maar de film krijgt overal awards voor slechtste film van het jaar etc en niet voor niks.
Denk dat de meeste mensen wel klaar zijn met die standaard aktie crap vandaar dat deze zomer de aktie films zonder inhoud ook zo slecht scoren.
En sorry Transformers Revenge of the Fallen film zit goed in elkaar ? hahaha. Dan vindt je the hottie and the nottie waarschijnlijk ook een meesterwerk ;). Tuurlijk mogen mensen van dit soort films houden maar ik persoonlijk vraag iets meer van een film dan dom vermaak zonder inhoud en anderen blijkbaar niet.
Het enige goede aan TF2 is het geluid en de effecten maar die zijn ook leuk voor een paar minuten. Voor de rest is film zo van de hak op de tak dat ik mijn interesse na een paar minuten al kwijt was.
De eerste was daarentegen stukken beter omdat het nog wat vernieuwender was. Maar ook met die film was een hoop mis. Weer een opeenstapeling van cliche karakters zoals een hacker die we al in 10 duizend andere films hebben gezien. En een computer analist die eruit ziet als een foto model en ook zo acteert. Om nog maar te zwijgen over de 2e film waarin een hele school bestaat uit alleen maar foto modellen (?). Pff ik kan uren doorgaan aan wat er allemaal mis wat met die film. Bay zal er hard aan moeten werken wil die nog wat van dat derde deel maken. Aan de andere kant zou het een hele prestatie zijn als tie een nog slechtere film zou afleveren. Wel jammer want een franchise als Transformers heeft als concept potentie. Gelukkig heeft Bay nu ook wel zelf toegegeven dat de tweede film niet zo best was.

Maar gast hou oud ben jij eigenlijk dat je je nog zo minitieus bezig houdt met al die namen van die robots en alles ? Get a life...."
Gast, get a life?? Waar slaat dat nu weer op. Hoe oud ben jij eigenlijk? Ik ben 33, en jij staat volgens mij niet helemaal met beide voeten op deze aardkloot. Wat een ego, en te zeggen dat je een betere smaak hebt...
Als jij al niet snapt dat mensen ergens fan (kunnen)zijn, en ergens fan van zijn voor het leven, of het nu fim, cartoon, een band of artiest is. Dat zegt genoeg over jou. En dan tegen iemand zeggen get a life. Volgens ben je iemand die niet veel vrienden heeft.
Transformers is niet alleen voor jong, het is voor jong en oud. Mijn oude basisschoolmaat die toevallig ook nu bij mij in de straat woont, kent ook nog steeds veel namen, alleen hij is niet zo'n fan meer als ik, maar vindt de films wel mooi. En het is allesbehalve "standaard aktie crap".

Met de 1e film was helemaal niks mis mee, dat jij je al niet kan indenken dat een analist er best als een foto model(die btw helemaal niet acteert als 1)kan uitzien, die hoeft er vandaag de dag niet uit te zien als een nerd met brilletje, dat is cliche en helemaal niet aan de orde. Vooral niet als het om een TF film gaat.

Dit gaat niet meer om disussie over film, maar over dat constante geblaat van jouw over TF. Je hebt vaker de wind van voren gehad van anderen, je hebt niks zinnigs toe te voegen, blijf alsjeblieft weg bij TF nieuws topics en houdt het tot nieuws over films wat je enigszins wel interesseert. Daar doe je mij en veel anderen een plezier mee.

En nee, ik vind the hottie and the nottie niet een meesterwerk, sterker nog ik heb hem niet eens gezien, dat wil ik niet eens, want dat soort films interesseren me helemaal niet. Dat jij die wel hebt gezien, als ik het er uit opmaak, zegt alweer genoeg over jou.
En nee, Uwe Boll vind ik een gruwelijk slechte regisseur, dat je Anderson daarmee vergelijkt slaat ook nergens op. Zijn films zijn entertainent en zitten wel goed in elkaar, die van Boll niet.
Ik kijk ook niet naar films die in de videotheek ligt waar nietszeggende acteurs inzitten en aan mee werken, die laat ik liggen, want je weet gewoon dat het niks is. Als het een film is waar nog 1 bekend acteur inzit, wil het nog wel eens proberen zoals The Tournament met Ving Rhames, maar die viel vies tegen. Als ik een film wil zien kijk ook naar wie er in speelt, wie hem geregisseerd heeft en wie hem gepoduceerd heeft.

marijnvt

Avatar

He hoeft geen probleem te zijn dat er veel robots zijn, als ze allemaal maar iets unieks hebben. Kijk maar eens naar de tekenfilm uit 1986. Tientallen, honderden robots, maar zijn zijn allemaal anders. Ze zijn gewoon simpel qua design in robot vorm en duidelijk herkenbaar.
Net als mensen. Je kan met gemak honderden mensen in een film stoppen, maar als ze allemaal hetzelfde gekleed gaan wordt het gewoon moeilijker ze uit elkaar te houden.

Remco

Avatar

Decepticon " Die paar reviews uit de duizenden tijdschriften en kranten en miljoenen mensen. Een kern van waarheid....laat me alsjeblieft niet lachen man, dat stukje dat je plaatste zegt al genoeg, daar ga ik geen woorden meer aan vuil maken.

Hoezo met droge ogen? Je komt nu wel met heel gevaarlijke en dubieuze opmerkingen. Geen verstand van films en geen goede smaak? Jij blijkbaar wel O+ Jezus man, over smaak valt niet te twisten, en geen verstand....de film zit gewoon goed in elkaar, alle scenes vallen goed op hun plaats. "


Ik durf wel te zeggen dat ik verstand heb van films ja. En je hebt inderdaad smaak verschillen. Goede en slechte smaak en Transformers Revenge of The Fallen valt onder slechte smaak :E. En mijn smaak is duidelijker beter dan die van jou. Bedoel als je uitkijkt naar films als Resident Evil: Afterlife en uberhaupt films van Paul W.S. Anderson goed vindt :N. Die vent maakt films net als Uwe Boll maar dan met een groter budget. Maar wellicht vindt je Uwe Boll ook een sterke regisseur.

Het gaat niet alleen om Rotten Tomatoes (waar overigens niks dubieus aan is ) maar de film krijgt overal awards voor slechtste film van het jaar etc en niet voor niks.
Denk dat de meeste mensen wel klaar zijn met die standaard aktie crap vandaar dat deze zomer de aktie films zonder inhoud ook zo slecht scoren.
En sorry Transformers Revenge of the Fallen film zit goed in elkaar ? hahaha. Dan vindt je the hottie and the nottie waarschijnlijk ook een meesterwerk ;). Tuurlijk mogen mensen van dit soort films houden maar ik persoonlijk vraag iets meer van een film dan dom vermaak zonder inhoud en anderen blijkbaar niet.
Het enige goede aan TF2 is het geluid en de effecten maar die zijn ook leuk voor een paar minuten. Voor de rest is film zo van de hak op de tak dat ik mijn interesse na een paar minuten al kwijt was.
De eerste was daarentegen stukken beter omdat het nog wat vernieuwender was. Maar ook met die film was een hoop mis. Weer een opeenstapeling van cliche karakters zoals een hacker die we al in 10 duizend andere films hebben gezien. En een computer analist die eruit ziet als een foto model en ook zo acteert. Om nog maar te zwijgen over de 2e film waarin een hele school bestaat uit alleen maar foto modellen (?). Pff ik kan uren doorgaan aan wat er allemaal mis wat met die film. Bay zal er hard aan moeten werken wil die nog wat van dat derde deel maken. Aan de andere kant zou het een hele prestatie zijn als tie een nog slechtere film zou afleveren. Wel jammer want een franchise als Transformers heeft als concept potentie. Gelukkig heeft Bay nu ook wel zelf toegegeven dat de tweede film niet zo best was.

Maar gast hou oud ben jij eigenlijk dat je je nog zo minitieus bezig houdt met al die namen van die robots en alles ? Get a life....

Decepticon

Avatar

Remco "Of gewoon eerlijk Smiley face. En laten we eerlijk zijn Revenge of The Fallen was op zijn zachtst gezegd niet erg goed. En als van de 228 reviews op Rotten Tomatoes er 182 slecht zijn dan zal er toch echt wel een kern van waarheid in zitten :-S.
Het is niet dat de film me totaal niet interesseert maar dat er mensen uberhaupt nog interesse hebben in een derde na dat afschuwelijk tergend slechte tweede deel verbaast me echt. Je kan simpelweg niet met droge ogen beweren dat Revenge of The Fallen een goede film was. En wie dat wel vindt heeft geen verstand van film en geen goede smaak.
En iets mis met mijn concentratie of aandachtsvermogen ? Tja wat wil je met zo'n kut film dan verlies je ook al je aandacht na een paar minuten. Samenvatting van de film zou kunnen zijn: explosie domme verhaallijn explosie , het leger nog een explosie weer een domme verhaallijn nog een paar vechtende hoopjes metaal, explosie weer vechten nog een explosie etc etc :N"
Man wat bazel je weer voor onzin? Ook jammer dat die dubieuze site RT erbij gehaald moet worden :N
Die paar reviews uit de duizenden tijdschriften en kranten en miljoenen mensen. Een kern van waarheid....laat me alsjeblieft niet lachen man, dat stukje dat je plaatste zegt al genoeg, daar ga ik geen woorden meer aan vuil maken.

Hoezo met droge ogen? Je komt nu wel met heel gevaarlijke en dubieuze opmerkingen. Geen verstand van films en geen goede smaak? Jij blijkbaar wel O+ Jezus man, over smaak valt niet te twisten, en geen verstand....de film zit gewoon goed in elkaar, alle scenes vallen goed op hun plaats.
Er zijn dingen die weggelaten mogen worden zoals slechte humor aspecten zoals de ballen van Devastator.
Ook dingen zoals te veel Decepticons die in de woestijn aan het vechten zijn, waren nog in protoform en hadden geen aardse vorm aangenomen en ook de dubbele constructicons(landbouwvoertuigen voor jouw) is uiteraard weggegooid geld en had moeten gaan naar bots die we haast niet in de film zagen, zoals Sideswipe, de onwijsgave concept Corvette!

Remco

Avatar

Decepticon " Ze willen gewoon negatief zijn."


Decepticon " als je de robots en al helemaal de Autobots en Decepticons niet uit elkaar kunt houden, is er serieus iets mis met je ogen, of met je concentratie of aandachtsvermogen. Of misschien komt het ook wel omdat de film mensen zoals jou gewoon niet interesseert?"


Of gewoon eerlijk Smiley face. En laten we eerlijk zijn Revenge of The Fallen was op zijn zachtst gezegd niet erg goed. En als van de 228 reviews op Rotten Tomatoes er 182 slecht zijn dan zal er toch echt wel een kern van waarheid in zitten :-S.
Het is niet dat de film me totaal niet interesseert maar dat er mensen uberhaupt nog interesse hebben in een derde na dat afschuwelijk tergend slechte tweede deel verbaast me echt. Je kan simpelweg niet met droge ogen beweren dat Revenge of The Fallen een goede film was. En wie dat wel vindt heeft geen verstand van film en geen goede smaak.
En iets mis met mijn concentratie of aandachtsvermogen ? Tja wat wil je met zo'n kut film dan verlies je ook al je aandacht na een paar minuten. Samenvatting van de film zou kunnen zijn: explosie domme verhaallijn explosie , het leger nog een explosie weer een domme verhaallijn nog een paar vechtende hoopjes metaal, explosie weer vechten nog een explosie etc etc :N

Decepticon

Avatar

Remco "Wel grappig dat bijna iedere review het vermeldt dan he :|. Ben blijkbaar niet de enige:

This movie starts out with a coherent storyline, for the first half hour or so, and then it just starts to spin faster and faster until the centrifuge of random events slams you into the walls. It doesn't help that there are 500 robots in the movie and they all look kind of the same.

The biggest problem with the increase in the Transformer population is the fact that you can only tell a handful of them apart. This muddies up the action sequences when you have no idea who is who. Was that an Autobot that got destroyed or a Decepticon?

Eigenlijk zijn alleen de autobots te onderscheiden voor de rest is het design erg slecht."
Ja jammer dat bijna iedere critic stront in zijn ogen heeft, net zoals jij blijkbaar. Ze willen gewoon negatief zijn.
Ik en heel veel over de hele wereld met mij hebben er geen problemen mee. Ik heb geen enkel probleem met het uit elkaar houden van de robots en wie met wie vecht. En ik weet zeker dat we wel in de meerderheid zijn. De designs zijn erg goed.
Deze die je nu plaatst gaat ook helemaal nergens over, als je de robots en al helemaal de Autobots en Decepticons niet uit elkaar kunt houden, is er serieus iets mis met je ogen, of met je concentratie of aandachtsvermogen. Of misschien komt het ook wel omdat de film mensen zoals jou gewoon niet interesseert?

Remco

Avatar

Decepticon "Dat krijg je idd als je je ogen dicht hebt, als je de helft van de tijd niet ziet wie wie is, is er duidelijk iets mis met je ogen.
Maar goed, iedereen hier weet dat discusieren over TF met jou verspilde energie is, we weten het wel hoor, je hoeft niet elke x te vermelden....maar ik ben blij dat je het geweldig vind hoe enthousiast wij over de film zijn :E"


Wel grappig dat bijna iedere review het vermeldt dan he :|. Ben blijkbaar niet de enige:

This movie starts out with a coherent storyline, for the first half hour or so, and then it just starts to spin faster and faster until the centrifuge of random events slams you into the walls. It doesn't help that there are 500 robots in the movie and they all look kind of the same.

The biggest problem with the increase in the Transformer population is the fact that you can only tell a handful of them apart. This muddies up the action sequences when you have no idea who is who. Was that an Autobot that got destroyed or a Decepticon?

Eigenlijk zijn alleen de autobots te onderscheiden voor de rest is het design erg slecht.

Decepticon

Avatar

Remco "Haha geweldig hoe jullie dit allemaal minitieus analyseren terwijl het in de uiteindelijke film geen zak uit maakt. Het zijn allemaal hoopjes metaal waarvan je de helft van de tijd niet eens ziet wie wie is."
Dat krijg je idd als je je ogen dicht hebt, als je de helft van de tijd niet ziet wie wie is, is er duidelijk iets mis met je ogen.
Maar goed, iedereen hier weet dat discusieren over TF met jou verspilde energie is, we weten het wel hoor, je hoeft niet elke x te vermelden....maar ik ben blij dat je het geweldig vind hoe enthousiast wij over de film zijn :E

Swoopp

Avatar

Ik hoop dat de Aerialbots mee gaan doen, dan kunnen we Devestator vs Superion gaan kijken :~

Remco

Avatar

Haha geweldig hoe jullie dit allemaal minitieus analyseren terwijl het in de uiteindelijke film geen zak uit maakt. Het zijn allemaal hoopjes metaal waarvan je de helft van de tijd niet eens ziet wie wie is.

marcjeb

Avatar

Boy o boy ..

:~

Galu

Avatar

Kleurijk arsenaal zeg. Heb er zin in.

Decepticon

Avatar

B@chelor "Er zijn nog meer foto's bekend; 3 nascar auto's en een Optimus Prime met trailer (met een Gen 1 look) onder andere!!! Check tfw2005.com"
Zullen de nascar auto's Stunticons zijn? En btw, weer een Benz op de set!

afbeelding

Decepticon

Avatar

B@chelor "Er zijn nog meer foto's bekend; 3 nascar auto's en een Optimus Prime met trailer (met een Gen 1 look) onder andere!!! Check tfw2005.com"
Die nascar auto's zien er ff-ing wreed uit zeg!!

Decepticon

Avatar

xLvk "wow een 458 italia, zou het toch de eerste TF film worden geregisseerd door bay die niet alleen auto's van General Motors zal gebruiken als autobot."
Sowieso, Bay heeft een poos geleden bevestigd dat de Ferrari 458 Italia een nieuwe Autobot is.

Ziet er allemaal weer goed uit, ook de rooftopchop-upgrade van Sideswipe, slick.
En ook Ratchet ontkomt niet aan een upgrade, alleen jammer dat het zo'n saaie upgrade is, hier nog even de oude Ratchet

afbeelding

__RIK__

Avatar

Ben niet onder de indruk... ook wat betreft model had ik betere kunnen bedenken, acteerprestaties zijn ook niet een criterium waar Bay zijn acteurs op toetst dus de keuze voor de bovenstaande dame (hoewel ik haar niet afkeur) begrijp ik niet echt.

Maar ach we zien wel wat het word.
1. kreeg van mij een 6/6,5
2. Sloeg nergens op 3,5
3. Ik hoop op een 8 maar we zien wel.

Remco

Avatar

Zelfde Bullshit als Revenge of the fallen zo te zien :r

SJRSVLDT

Avatar

Doe mij maar van allemaal 1, alsjeblieft:E

B@chelor

Avatar

Masterbrain "oke niet van gehoord maar je hebt dit toch wel gezien
http://www.kpl190.be/portaal/DSC00759.jpg
dit noemen we een brandweer"


Ik dacht omdat er Fire Department op de zijkant van ratchet staat. maar zo'n bot zou wel cool zijn, Masterbrain.

Ik wilde niet popiejopie doen ;)

Masterbrain

Avatar

B@chelor "Ratchet is toch een "brandweer bot"?"


oke niet van gehoord maar je hebt dit toch wel gezien
http://www.kpl190.be/portaal/DSC00759.jpg
dit noemen we een brandweer

Angelater

Avatar

B@chelor "Ratchet is toch een "brandweer bot"?"

Ambulance.

B@chelor

Avatar

Masterbrain "een brandweer bot en een formule 1 bot natuurlijk!!!]"


Ratchet is toch een "brandweer bot"?

xLvk

Avatar

Wow een 458 italia, zou het toch de eerste TF film worden geregisseerd door bay die niet alleen auto's van General Motors zal gebruiken als autobot.

B@chelor

Avatar

Er zijn nog meer foto's bekend; 3 nascar auto's en een Optimus Prime met trailer (met een Gen 1 look) onder andere!!! Check tfw2005.com

gg_kelly

Avatar

Ziet er goed uit! Heb er zin in

Masterbrain

Avatar

Raceautos ferrari , hummer mustang en een kapotte taxi wat wil je nog meer
.....

een brandweer bot en een formule 1 bot natuurlijk!!!]

Galu

Avatar

Moh de speler werkt es... Ik denk dat deze film beter zal zijn dan z'n voorganger. Jammer dat Fox niet nog éénmaal meedeed.

NieuwsFilm

meest populair