Video

The Experiment trailer

Remake van Das Experiment (2001) met Forest Whitaker en Adrien Brody

door Bram de Groot op 13.07.2010 om 08:00 in Video
Hieronder zie je de trailer van de Amerikaanse remake van Das Experiment (2001). De nieuwe versie is van de hand van regisseursduo Clayton Brown en Monica Long Ross en met acteurs Forest Whitaker en Adrien Brody.

In The Experiment worden 26 mannen gekozen om mee te doen aan een psychologisch spel waar ze verdeeld worden in bewakers en gevangenen. In een nagemaakte gevangenis moeten de bewakers orde zien te houden, terwijl de gevangenen opdrachten moeten uitvoeren. In het begin lijkt alles goed te gaan, maar de verstandhouding tussen beide groepen neemt steeds drastischere vormen aan.

De film gaat waarschijnlijk rechtstreeks naar het Dvd schap.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HaroldKumar

Avatar

Direct to DVD? Lijkt me toch zeer onwaarschijnlijk met twee Academy Award winners in de hoofdrollen...

benjamin

Avatar

Ook jammer dat het een direct-to-dvd-productie wordt: is het verhaal soms te goed?

Visje

Avatar

Een beetje jammer dat er weer een overbodige remake gemaakt moet worden, alleen omdat in het ijzersterke origineel geen Engels gesproken wordt.
Waarschijnlijk ga ik deze wel kijken, maar met Das Experiment zeker in het achterhoofd.

Rich Art

Avatar

Het nieuwsbericht klopt niet helemaal... De film wordt niet geregiseerd door Brown & Long, maar door Paul Scheuring (schrijver van Prison Break). Het duo Brown & Long heeft wel een documentaire gemaakt met dezelfde naam, dus daar zit waarschijnlijk de verwarring in...

Robkorv

Avatar

Doe ik ook. Is het een youtube filmpje, wordt ie nog ingesloten in de beperkte player :(. Embed het gewoon met youtube code, dan kan ik tenminste zelf bepalen hoe ik de trailer bekijk.

Galu

Avatar

Haha bedackt. Ga altijd ergens anders kijken als ik die speler zie. xd

SJRSVLDT

Avatar

Het is weer eens zover.. Maar ik heb hem ff op YouTube gespot en ja.. ook weer een overbodige remake.. Denk wel dat ik hem ga kijken trouwens.

NieuwsFilm

meest populair