Algemeen

Tom Cruise's rol in Mission Impossible IV kleiner

De acteur wordt gedegradeerd tot een mentor-type en een jongere acteur krijgt de kans uit te blinken.

door Jim Pedd op 14.07.2010 om 08:49 in Algemeen
Vorige maand werd bekend gemaakt dat het scenario voor de vierde Mission Impossible-film van de hand van Josh Applebaum en Andre Nemec af was, en dat de film eraan zou komen. De film, die door Brad Bird geregisseerd zal worden, krijgt echter een aantal veranderingen.

Het was oorspronkelijk gewoon de bedoeling dat Tom Cruise de hoofdrol zou spelen in deze film, maar een tijdje geleden kwam de film Knight and Day uit, waarin hij de hoofdrol speelt. Die film deed het teleurstellend in de box-office: met een budget van 107 miljoen heeft de film tot nu toe maar 61,8 miljoen dollar binenngehaald (en dat na een maand in de bioscopen). Nu lijkt het er echter op dat de rol van Cruise aanzienlijk verminderd gaat worden.

Diens personage, Ethan Hunt, zou namelijk gedegradeerd worden tot een mentortype, en een nieuw, jonger (en goedkoper) personage moet de volgende actieheld worden. Deadline berichtte het volgende daarover.

I hear the script that came in is very good, but the studio is still trying to figure out the budget as well as Cruise’s role in light of the lackluster Knight And Day grosses. There’s talk that Tom’s character will mentor a young operative this time out if the pic proceeds.

Het lijkt er dus op dat de studio in de toekomst een jongere acteur wil in de film, die het maken van de film wat goedkoper moet maken.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

23VDV23

Avatar

*Zucht* ik vrees eigenlijk dat ze met iemand als Shia Laboeuf komen aankakken en ik weet niet of de kwaliteit van de films er daarmee op vooruit gaat.

ntt

Avatar

Wat een Bullshit.

Als deel 4 een hit wordt. Wordt deze acteur dan weer de mentor in deel 5 omdat hij anders weer te duur wordt.?? O+

jaime91

Avatar

Kijk we weten nog niet wie de hoofdrol dan gaat spelen he. Dus ik sta hier opzich best wel positief tegenover.Hoop dan ook dat ze voorlopig dan nog niet klaarzijn met mission impossible van mij mogen ze voorlopig nog wel ff doorgaan met deze reeks :Y

odracir

Avatar

Als Tom Cruise geen hoofdrol in de film gaat krijgen flopt de film al voordat er een scene gefilmd is.

Jaymz82

Avatar

Grappig hoe wederom de titel van dit bericht een feit stelt terwijl in het bericht het slechts een gerucht blijkt....niveau niveau niveau

B@chelor

Avatar

Thiver "Sorry, je hebt gelijk. Ik dacht dat-ie pas afgelopen vrijdag was uitgekomen in de VS, maar het is inderdaad al langer geleden. Hoe dan ook... waarom moet er eigenlijk nog een vierde Mission: Impossible worden gemaakt?"


Hollywood, hè? Smiley face

Al vond ik deel 3 vermakelijk en een stuk beter dan deel 2.

wla

Avatar

Misschien omdat deel 3 nu niet bepaald een overdonderend succes was?

Thiver

Avatar

B@chelor "In amerika istie al wat langer uit, hè?"

Sorry, je hebt gelijk. Ik dacht dat-ie pas afgelopen vrijdag was uitgekomen in de VS, maar het is inderdaad al langer geleden. Hoe dan ook... waarom moet er eigenlijk nog een vierde Mission: Impossible worden gemaakt?

Galu

Avatar

Onee Tom Cruise... Ga weg aub.

B@chelor

Avatar

Rich Art "Alsof tegenvallende cijfers van Knight & Day ook maar enige invloed hebben op een vierde M:I-film... Dat wordt gewoon op voorhand al een blockbuster."


Dat denk ik ook. Mensen zullen heus niet K&D meteen linken aan M:I films. Lijkt mij....

B@chelor

Avatar

Thiver "En hoe lang is Knight and Day ook alweer uit? Vijf uur?"


In amerika istie al wat langer uit, hè?

WeWereWarned

Avatar

Wacht maar tot ik naar Knight & Day ga kijken! Weer een 8 dollar erbij!

Hoiii

Avatar

Stom idee

Thiver

Avatar

En hoe lang is Knight and Day ook alweer uit? Vijf uur?

Rich Art

Avatar

Alsof tegenvallende cijfers van Knight & Day ook maar enige invloed hebben op een vierde M:I-film... Dat wordt gewoon op voorhand al een blockbuster.

NieuwsFilm

meest populair