Algemeen

Nieuwe foto Marvel-superheldenfilm Thor

Chris Hemsworth als Thor en Anthony Hopkins als Odin.

door Jeffrey op 16.07.2010 om 17:20 in Algemeen
Op SuperHeroHype is een nieuwe foto verschenen van Chris Hemsworth als Thor en Anthony Hopkins als Odin in de Marvel-superheldenfilm Thor. De film, geregisseerd door Kenneth Branagh, gaat over de arrogante krijger Thor, die een eeuwenoude oorlog aanwakkert. Als straf wordt hij naar de aarde verbannen om onder de mensen te leven. Hier leert hij pas echt wat het inhoudt om een ware held te zijn, wanneer zijn aartsvijand duistere krachten van Asgard naar de aarde stuurt. Vanaf 19 mei 2011 in de Nederlandse bioscopen, in 2D en 3D.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Ereptile "Foto's genoeg, nu de teaser of theatrical trailers aub! :D En B@chelor, dit word gewoon eng :P Een voorspellende Topic-er :P"


HAHA; :E

darkgoth

Avatar

BayHarbourButcher "Ik kon het niet laten :p Het is "realistisch" ;)"


Haha goed opgemerkt ;)

Ik zal proberen het te voorkomen in de toekomst :+

BayHarbourButcher

Avatar

darkgoth "O komop wat maakt het nu uit of de kostuums er realisties uit zien of niet, Gaat de film geweldig worden dat wil ik weten.

Trailers hebben we nodig!!!!"


Ik kon het niet laten :p Het is "realistisch" ;)

shellghost

Avatar

Ik zie meer uit naar deze film dan naar Capt. America. :D

Decepticon

Avatar

Lord Voldemort "Hammer time! :E"
LOL , erg goed bedacht door het blad.
Ik erg naar uit Thor, ik verwacht net zo´n topper als Iron Man. Werd op de Comic-Con nu in de U.S. geen teaser verwacht?

Ereptile

Avatar

Foto's genoeg, nu de teaser of theatrical trailers aub! :D En B@chelor, dit word gewoon eng :P Een voorspellende Topic-er :P

Galu

Avatar

Kunnen ze eigenlijk bruuske bewegingen maken in die pakken ?

darkgoth

Avatar

O komop wat maakt het nu uit of de kostuums er realisties uit zien of niet, Gaat de film geweldig worden dat wil ik weten.

Trailers hebben we nodig!!!!

timdekw

Avatar

Ondanks, of misschien zelfs dankzij, ieders gezeik heb ik toch wel heel erg veel zin in deze film. De eerste berichten toentertijd hadden het over een snoeiharde actiefilm en dat kan ik wel gebruiken.
De kostuums? Ja... Ziet er anders uit dan verwacht, maar toch zeker niet verkeerd. Het is even afwachten hoe de kostuums er uitzien wanneer ze bewegen in beeld, want het oogt toch wel een beetje plastic achtig.

NieuwsFilm

meest populair