Algemeen

Bond 23 nog altijd in productie

De producers gaan er vanuit dat de film er gewoon binnenkort gaat komen.

door Jim Pedd op 19.07.2010 om 12:09 in Algemeen
In april werd de volgende James Bond-film voor onbepaalde tijd uitgesteld. Het was het gevolg van de grote geldproblemen bij productiemaatschappij MGM. Niet veel later werd de film definitief doodverklaard, maar of dat verhaal klopt, valt over te twijfelen. Dit sowieso omdat bleek dat acteur Daniel Craig en regisseur Sam Mendes nog allebei klaar waren voor een volgende film.

Nu nog meer dat wijst in de richting van een nieuwe James Bond-film. Tijdens een interview met producer Michael G. Wilson vertelde hij namelijk het volgende. "Both Barbara (Broccoli, his Bond co-producer) and I are convinced that we'll be bringing you another Bond film soon."

De film zal er dus vast wel komen. En als dat niet van de handen is van MGM, zullen de rechten op de franchise waarschijnlijk wel overgekocht worden door een andere studio.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Galu

Avatar

Sam Mendes toch zie ik je liever een ander genre maken. Maar heb alle vertrouwen in deze film met hem. Maar hopelijk maak je daarna weer een kast van een film...

wallace

Avatar

Ik hoop wel dat er nog een Bond 23 komt.
En ik hoop dat dit weer eens een leuk Bond verhaal heeft. Ik had laast Knight and Day gezien, ik vond hen echt leuk.

Zo kan ook een James Bond film gemaakt worden,
Trouwens is er al meer nieuws van Johnny English 2 ?

Ereptile

Avatar

Angelater "binnenkort komt waarschijnlijk het bericht dat de nieuwste James Bond een komedie/drama wordt."


Johnny English 2? :P

B@chelor

Avatar

Vermoeiend dit nieuws. Ik hoop er ook op, maar als ze dit gaan roepen. En vooral "soon". Zal pas 2012 worden, miss wel 2013.

Sjaak_Polak

Avatar

Het is misschien wat vergezocht, maar ik krijg af en toe het gevoel dat productiebedrijven dit soort berichten alleen maar uitgeven om gratis publiciteit te verwerven.

ThomasG

Avatar

Angelater "Deze berichten zijn een beetje vermoeidend (niet aanvallend bedoeld aan FilmTotaal).
Maar gewoon continue dat; vertraging, geen nieuwe film, dan weer wel, dan weer reboot... binnenkort komt waarschijnlijk het bericht dat de nieuwste James Bond een komedie/drama wordt."


haha met Chris Rock als James Bond! ik ruik box-office succes!

Angelater

Avatar

Deze berichten zijn een beetje vermoeidend (niet aanvallend bedoeld aan FilmTotaal).
Maar gewoon continue dat; vertraging, geen nieuwe film, dan weer wel, dan weer reboot... binnenkort komt waarschijnlijk het bericht dat de nieuwste James Bond een komedie/drama wordt.

NieuwsFilm

meest populair