Algemeen

Teaserposter Hansel and Gretel in 3D

Ook Hans en Grietje ontsnappen niet aan de 3D hype.

door Bram de Groot op 20.07.2010 om 12:02 in Algemeen
Kalliope Films and The Institute (mede opgericht door by Michael Bay) heeft een soort teaserposter vrijgegeven van de aanstaande 3D film over Hans en Grietje. Het immens populaire sprookje van de Gebroerders Grimm moet Hansel and Gretel in 3D gaan heten. De opnames in Duitsland beginnen in het voorjaar van 2011.

Verder is er nog weinig bekend over de film, die waarschijnlijk vanaf 2012 in de bioscoop te zien is. Lees op Collider een volledig persbericht.

Muisklik voor een vergroting14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Lord Voldemort "Een film voor kids? Als ik mij het goed herinner vermoorden de twee kinderen op het einde toch het weerloze lieve oude vrouwtje?
De jeugd van tegenwoordig/vroeger. :("


Haha, nou vanuit de "tegenwoordige jeugd van vroeger" hun standpunt gezien, wilde ze kinderen lokken, opsluiten, vetmesten als een zieke fetisch en daarna opeten (kannibalisme). Dat de jeugd zo dom is om daadwerkelijk de kachel aan te maken als dat vrouwtje erin zit, dat ligt persoonlijk bij iedereen anders :D!

Lord Voldemort

Avatar

leidenaar "Wordt het een film voor kids of een donkere sinistere versie van het verhaal met horror-elementen?
Zonder de letters ziet het er best sfeervol uit."


Een film voor kids? Als ik mij het goed herinner vermoorden de twee kinderen op het einde toch het weerloze lieve oude vrouwtje?
De jeugd van tegenwoordig/vroeger. :(

wyatt earp

Avatar

leidenaar "Wordt het een film voor kids of een donkere sinistere versie van het verhaal met horror-elementen?
Zonder de letters ziet het er best sfeervol uit."
Volgens mij wordt het wordt een soort van gothic make-over van het welbekende sprookje Smiley face. Precies wat hans en grietje nodig had.

leidenaar

Avatar

Wordt het een film voor kids of een donkere sinistere versie van het verhaal met horror-elementen?
Zonder de letters ziet het er best sfeervol uit.

benjamin

Avatar

Visualcatch "Dat het van Harry Potter is valt merendeel ook op vanwege de kleur van de titel en het feit dat Hansel ook met HA begint, net als Harry."


Denk ik ook. Die "in 3D" achter de titel staat daar echt wel lelijk.

filmgast

Avatar

Ereptile "Harry Potter en het Snoephuisje :P Mjah Avatar titel = ook maar Papyrus (font), maar een beetje aangepast, zo moeilijk is het niet om die fonts over te nemen :9 Al is dit wel opvallend ja! Maar ben wel beniewd naar deze versie van t verhaal. Er staan volgens mij ook bierflesjes links van het huisje, dronken heks? :D"


Dat het van Harry Potter is valt merendeel ook op vanwege de kleur van de titel en het feit dat Hansel ook met HA begint, net als Harry.

Ereptile

Avatar

Harry Potter en het Snoephuisje :P Mjah Avatar titel = ook maar Papyrus (font), maar een beetje aangepast, zo moeilijk is het niet om die fonts over te nemen :9 Al is dit wel opvallend ja! Maar ben wel beniewd naar deze versie van t verhaal. Er staan volgens mij ook bierflesjes links van het huisje, dronken heks? :D

filmgast

Avatar

Als teaserposter werkt het goed, als ze de titel weg hadden gehouden. Dit is waarschijnlijk zelfs gewoon concept art. Een concept art van het huisje met wat tekst erover om te kijken hoe een uiteindelijke teaserposter zou kunnen worden. De sfeer spreekt me wel aan en ben benieuwd naar de film. Maar inderdaad, Harry Potter wilt wel graag zijn font terug.

rnngade

Avatar

Lijkt wel of ze goed gekeken hebben naar hans en grietje in de efteling.

Galu

Avatar

Aahn dit is geen animatie film... Ziet er zo uit vooral dan Stop Motion... Maar dan is de poster echt lelijk...

Galu

Avatar

Maar dit sprookje hebben we nog niet gehad in de animatie wereld... De teaser poster is lelijk voor een teaser poster en het lettertype is idd een verkrachting van dat HP. Waarschijnlijk zal het huisje spectaculair ontploffen met Michael Bay... Maar ik zal het toch ng een kans geven.

Havoc

Avatar

ThomasG "hmm Ik zie dat de Harry Potter font niet meer exclusief is.."


Dat was ook echt het eerste dat mij opviel ^^

ThomasG

Avatar

Hmm Ik zie dat de Harry Potter font niet meer exclusief is..

WeWereWarned

Avatar

Mooi mooi, de naam zelf niet echt , maar ik zie de film wel zitten!

'free candy'

NieuwsFilm

meest populair