Video

Trailer You Will Meet a Tall Dark Stranger

Wie is die "Tall Dark Stranger": Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Watts of Antonio Banderas?

door Bram de Groot op 21.07.2010 om 08:00 in Video
Sony Pictures Classics heeft de nieuwe trailer gelanceerd van You Will Meet a Tall Dark Stranger, de nieuwe film van regisseur Woody Allen. In de drama-komedie zien we o.a. Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Watts, Antonio Banderas en Freida Pinto. De film draait vanaf 22 september 2010 in de Amerikaanse bioscoop. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.

Alfie (Hopkins) heeft zijn vrouw verlaten en probeert met fitness en viagra weer te leven als een jonge god; dat drijft hem in de armen van een prostituee waar hij mee trouwt. Zijn vrouw zoekt haar heil bij een waarzegster; hun dochter Sally (Watts) werkt voor een galleriehouder genaamd Greg (Banderas) en is getrouwd met Roy (Brolin), een mislukt schrijver die voornamelijk naar de buurvrouw aan de overkant loert.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

leidenaar

Avatar

De naam 'Woody Allen' bij een film is voor mij eerder reden niet te gaan kijken en ook deze trailer vind ik geen bal aan,enige wat nog een beetje indruk maakt is de sterren-cast maar dat was het dan ook wel,een film die ik niet zal kijken.

NieuwsFilm

meest populair