The Riddler in Batman 3?

En Joseph Gordon-Levitt wil daadwerkelijk de rol op zich nemen.

Een tijd geleden ging het verhaal dat Joseph Gordon-Levitt mogelijkerwijs de rol van de Riddler zou spelen in Batman 3. Nu lijkt het erop dat het gerucht misschien zo gek niet was.

Het blijkt namelijk dat in een casting-grid (leggen we zo uit) The Riddler staat genoemd als personage in de volgende film van Christopher Nolan. Het blijkt ook dat de acteur die bij het personage staat genoemd daadwerkelijk Gordon-Levitt is, hij staat blijkbaar opgeschreven als "interested".

Het casting-grid is min of meer een document waarin gegevens staan over welke rollen er gecast moeten worden voor een project en welke acteurs op de lijst staan als mogelijkheid voor die rollen. Die gegevens worden gebruikt als planningshulpmiddel door productiebedrijven en agentschappen in de filmindustrie.

Ondanks dat Gordon-Levitt erop staat wil dat niet zeggen dat hij de rol zal spelen. Hij is enkel geïnteresseerd in de rol, dus dat betekend dat hij samen met andere acteurs auditie zal doen voor de rol. Daarnaast hoeft het nog niet eens zo te zijn dat de Riddler daadwerkelijk in de film voorkomt, maar het is nu wel een stuk waarschijnlijker geworden.

Vooralsnog heeft Batman 3 nog geen Nederlandse releasedatum. De Amerikaanse is 20 juli 2012.



NieuwsFilm

meest populair