De mooie meisjes uit Sucker Punch

Bloedmooi, levensgevaarlijk en veelbelovend!



Hieronder zie je de karakterposter van de vrouwelijke personages die je ook op bovenstaande banner ziet. Het zijn de "meisjes" uit de Sucker Punch, de geweldadige nieuwe film van regisseur Zack Snyder. De film is op dit moment één van de eyecatchers op het jaarlijkse Comic-Con in San Diago. De film draait vanaf 14 april 2011 in de Nederlandse bioscoop. Niet in 3D.

Het nog steeds onduidelijk wat we precies mogen gaan zien. Snyder zei zelfs onlangs dat het een ''Alice in Wonderland met machinegeweren" wordt en actrice Abbie Cornish, die het personage Sweetpea speelt, zei: "Het zijn bijna 6 films in één. Ik draag een shotgun, een mes en een 'broad four'. Ik speel niet alleen een meisje in het gekkenhuis, maar daarnaast ook het gestoorde meisje in de actie sequenties, waarin ik 20 gasten op rij omleg."

Op de poster staan de volgende karakters: Amber (gespeeld door Jamie Chung), Blondie (Vanessa Hudgens), Baby Doll (Emily Browning), Rocket (Jena Malone), Sweat Pea (Abbie Cornish) en Madam Gorski (Carla Gugino).

Klik voor een vergroting













NieuwsFilm

meest populair