Algemeen

First look op Drive Angry 3D

Actiespektakel op de weg met Nicolas Cage en Amber Heard.

door Bram de Groot op 23.07.2010 om 14:10 in Algemeen
Summit Entertainment heeft een aantal foto's en concept-arts vrijgegeven van de film Drive Angry 3D van regisseur Patrick Lussier (My Bloody Valentine 3D, 2009) en met Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner, Billy Burke, Simona Williams en Katy Mixon. De film moet in februari 2011 in de bioscoop te zien zijn.

Er is nog niet veel bekend over het R-Rated Drive Angry 3D. Het schijnt een film te worden waarin een wraakgierige vader (Cage) achter de moordenaars van zijn dochter aangaat. De film is met 3D camera's opgenomen en in de actie-thriller hebben een Dodge Charger uit 1969 en een Chevrolet Chevelle uit 1971 ook hoofdrollen.

Klik voor een vergroting13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

GeroWe "Jij was vroeg wakker volgens mij!Smiley face"


Jij niet, want ik heb 't getikt om half negen gisteravond.

Maar vanmorgen was ik er wel 8 uur uit; ;)

GeroWe

Avatar

B@chelor "Volgens mij kijkt ie in een spiegel schuin naar iemand."


Jij was vroeg wakker volgens mij!Smiley face

Bodhishatva

Avatar

Hij kijkt bij de eerste foto in de spiegel, waardoor het net anderssom lijkt, maar het klopt dus wel met de volgende foto!

Zo dacht ik ooit een fout te zien bij terminator 1, precies hetzelfde, had een robot oog links en toen rechts, maar was ook omdat je hem vanuit de spiegel zag.

leuke film lijkt me dit!

B@chelor

Avatar

GeroWe "offtopic: Grappig om te zien dat Cage in de eerste foto een blauw oog heeft, maar in de volgende foto is het andere oog blauw:P"


Volgens mij kijkt ie in een spiegel schuin naar iemand.

filmgast

Avatar

benjamin "Allez, Cage heeft de laatste tijd net weer enkele echt goede rollen te pakken (Bad Lieutenant, Kick-Ass). Deze kan nog leuk worden, al heeft de regisseur met die 'Bloody Valentine' wel een serieuse stinker afgeleverd."


Kick-Ass was briljant inderdaad, maar denk dat dat komt omdat hij daar na tijden weer een goede rol neerzette. Als je kijkt naar al zijn andere rollen van daarvoor van laten we zeggen, de afgelopen 5 jaar, zie ik steeds Nicolas Cage en niet een personage.

benjamin

Avatar

Visualcatch " OT: Ik twijfel steeds meer over films met Nicolas Cage maar al met al trekt deze film me wel. Waarschijnlijk door het gritty sfeertje."


Allez, Cage heeft de laatste tijd net weer enkele echt goede rollen te pakken (Bad Lieutenant, Kick-Ass). Deze kan nog leuk worden, al heeft de regisseur met die 'Bloody Valentine' wel een serieuse stinker afgeleverd.

Angelater

Avatar

GeroWe "offtopic: Grappig om te zien dat Cage in de eerste foto een blauw oog heeft, maar in de volgende foto is het andere oog blauw:P"


Beetje raar inderdaad. Stom dat, dat me dan ook pas opvalt als iemand anders het zegt O+

filmgast

Avatar

Jaymson "Foto 1: Is Alex Mahone weer op jacht naar Michael Scofield? :P

on: Loop niet echt warm voor 3D, maar lijkt toch wel interessant."


Nee, hij was undercover in die bank van The Dark Knight en hij laat nu zijn insigne zien aan The Joker op het moment van de aanhouding.

OT: Ik twijfel steeds meer over films met Nicolas Cage maar al met al trekt deze film me wel. Waarschijnlijk door het gritty sfeertje.

Jaymson

Avatar

Foto 1: Is Alex Mahone weer op jacht naar Michael Scofield? :P

on: Loop niet echt warm voor 3D, maar lijkt toch wel interessant.

WeWereWarned

Avatar

Het idee van de film vind ik niet zo origineel, maar met Cage kan het een zeer leuke film worden! De foto's zeggen al veel :D

GeroWe

Avatar

Ziet er zeer netjes uit!

offtopic: Grappig om te zien dat Cage in de eerste foto een blauw oog heeft, maar in de volgende foto is het andere oog blauw:P

Angelater

Avatar

Ziet er wel behoorlijk tof uit. Leuke acteurs.
Ja... ook Cage :E

Remco

Avatar

Waar zit Nicolas Cage niet in tegenwoordig ;)

NieuwsFilm

meest populair