Locatie The Hangover 2 bekendgemaakt!

Dit keer ontwaken de heren iets verder van huis dan Las Vegas.

Na het knallende succes van The Hangover kon een sequel natuurlijk niet uitblijven. Er gingen vrijwel gelijk geruchten dat de heren in The Hangover 2 niet in Vegas, maar in Thailand zouden vertoeven. Dit idee komt voort uit de woorden van één van de sterren uit de film, Zach Galifianakis: “I think it’s going to be in a foreign country, and I think it has to be in an exotic place.”

Een ander signaal was dat Todd Phillips' andere sequel, het inmiddels geschrapte Old School Dos, zich ook in Thailand zou gaan afspelen. Wellicht was er al wat het één en ander geschreven voor het vervolg op Old School, wat nu net zo goed gebruikt kan worden in The Hangover 2. Phillips zei echter meteen dat dit absoluut niet het geval was.

Maar nu komt Coming Soon met het bericht dat een bron heeft bevestigd dat de film welzeker in Thailand geschoten zal gaan worden aankomende herfst, met een script waarin de personages uit het origineel naar Azië toe reizen. Ed Helms, Bradley Cooper en Galifianakis keren alledrie terug voor de sequel, die in de VS op 26 mei 2011 uit moet komen.



NieuwsFilm

meest populair