Predators 2 komt er!

Robert Rodriguez: "Nu de interesse gewekt is, kan er een grotere film komen."

Op het Comic-Con-festival in San Diego heeft Robert Rodriguez zich uitgesproken over een mogelijke vervolgfilm op Predators, de scifi-reboot die hij produceerde voor regisseur Nimród Antal.

Rodriguez: "De studiobazen stelden voor om nog enkele Predators-films te maken en vroegen me of ik nog ideeën had voor nieuwe verhalen. Het lijkt alsof ze met de eerste Predators de markt wilden testen. Ze wilden een evenwichtige en eerder kleine film. Ze wilden er niet te veel ideeën in stoppen die we kunnen gebruiken voor een tweede film. Nu de interesse gewekt is, kan er een grotere film komen. We zetten een nieuwe verhaallijn, een nieuwe locatie en een nieuwe wereld op, en vandaar uit kunnen we volledig losgaan."

In een volgende fase zullen nieuwe schrijvers ingehuurd worden die de basispremisse van de geplande sequel moeten uitwerken en combineren met nieuwe concepten. Rodriguez zal er dan het beste verhaal uitkiezen, zoals hij ook voor Predators deed. Of hij het tweede deel zelf zal regisseren? Rodriguez: "Ik weet het niet. Volgens mij zijn er te veel mensen die willen dat ik eerst Sin City 2 regisseer."



NieuwsFilm

meest populair