Video

Red Band trailer voor Let Me In

En het gaat er hard aan toe!

door Bram de Groot op 27.07.2010 om 11:19 in Video
Na twee eerdere "gewone" trailers van Let Me In verscheen er op de website Shock Till You Drop een Red Band trailer van de film van Cloverfield-regisseur Matt Reeves. De film moet vanaf 4 november 2010 in de Nederlandse bioscoop draaien. In de remake van het origineel Let The Right One In (2008) hebben o.a. Kodi Smit-McPhee, Chloe Moretz, Richard Jenkins, Elias Koteas, Cara Buono en Sasha Barrese belangrijker rollen toebedeeld gekregen.

De originele film is gebaseerd op de Zweedse boek Lat den Ratte Komma In van John Ajvide Lindqvist. Nog even een vergelijking? Hieronder de trailer van het origineel en lees hier de Blu-Ray Review van de originele verfilming:6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WoUtoMatiC

Avatar

Eens met iedereen hier. Maar ik ga 'm waarschijnlijk toch wel kijken.

madisonen

Avatar

Pff weer zo'n overbodige remake.
Het origineel was mooi en ik vind het stom dat er nu zo'n over-geamerikaniseerde versie van moet worden gemaakt.

benjamin

Avatar

McMurphy "Hmm ongelovelijk dat Matt Reeves zo kort na het origineel al met deze remake komt. Helemaal na het grote succes daar van zit hier toch niemand op te wachten }:"


Zo groot was het succes toch niet, ik denk dat zo goed als niemand hem in de bios gezien heeft (spijtig genoeg). En ja, die remake, het is overbodig, maar misschien komt het origineel nu wat meer in de schijnwerpers. En anders is het toch veel aandacht voor het geweldige verhaal (nog iemand het boek gelezen?).

ThomasG

Avatar

Galu "Zieter goed uit maar ik denk dat dit iet wat te veel horror is..."


I agree! het origineel was een mooie speelfilm met hier en daar een horror element. Van wat ik zo zie aan de trailer worden deze scenes flink aangedikt...hoeft opzich niks uit te maken maar het orgineel staat als een huis dus een remake had voor mij niet gehoeven..maarja je kan van die arme Amerikanen niet vragen dat ze subtitles gaan lezen in de bios.

McMurphy

Avatar

Hmm ongelovelijk dat Matt Reeves zo kort na het origineel al met deze remake komt. Helemaal na het grote succes daar van zit hier toch niemand op te wachten }:

Galu

Avatar

Zieter goed uit maar ik denk dat dit iet wat te veel horror is...

nieuwslaatste nieuws

meest populair