"Amerikaanse" Mikael Blomkvist gevonden

David Fincher heeft hoofdrolspeler gevonden voor Millennium remake

Op ComingSoon is het bericht verschenen dat de Britse acteur Daniel Craig de hoofdrol op zich neemt in The Girl with the Dragon Tattoo (2011), geregisseerd door David Fincher. De film is gebaseerd op de romantrilogie "The Millennium Series" van auteur Stieg Larsson. Craiq zal ook opdraven voor de twee vervolgen The Girl Who Played with Fire en The Girl Who Kicked the Hornets' Nest.

Het eerste deel, in Nederland bekend onder de titel Mannen die vrouwen haten gaat over journalist Mikael Blomkvist die een ongewone opdracht krijgt een verdwenen meisje op te sporen. Blomkvist vindt dat hij wel even uit zijn sleur bij het tijdschrift kan komen en samen met computerdeskundige Lisbeth begint hij aan de opdracht. Ze graven dieper en dieper in het verleden van de familie en komen steeds donkerder geheimen tegen.

De Zweedse filmversie van het eerste deel leverde wereldwijd ruim $100 miljoen op. Lees hier de Blu-Ray Review van het "originele" eerste deel. Columbia Pictures verspreidt de Amerikaanse versie van het eerste Millennium deel in december 2011.



NieuwsFilm

meest populair