Algemeen

Nieuwe poster Legend of the Guardians

Nieuwe poster van Zack Snyder's animatiespektakel.

door Jim Pedd op 29.07.2010 om 12:37 in Algemeen
Hieronder een nieuwe poster van Legend of the Guardians: the Owls of Ga'Hoole. De 3D-animatiefilm van Zack Snyder is gebaseerd op de kinderboekenreeks Guardians of Ga'Hoole van schrijfster Kathryn Lasky. Het verhaal speelt zich af in het bos Tyto, waar het koninkrijk van de kerkuilen bedreigd wordt door duistere krachten. Een stel jonge uilen (waarvan hier karakterposters) gaat daarom op zoek naar de legendarische uilen van Ga'Hoole, krijgers die het koninkrijk moeten redden.

De film draait vanaf 29 september in de Nederlandse bioscopen.
12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

Galu "Ik hoop alleen niet dat het weer zo'n verhaaltje is de goeie tegen de slechte waar het op dit moment er naar uitziet maarja"


Vaak is dat zo in een film... in iedere film heb je de protagonist en de antagonist...

Spijker2

Avatar

Mark "Laatst een 3D trailer van gezien in de bios en zag er wel goed uit, denk dat ik deze wel ga kijken. Is weer eens wat anders Smiley face"


Wel goed?? Ik vond het werkelijk fantastisch uitzien! Maar misschien ook omdat (het huidige) 3D toch nog een redelijk nieuwe ervaring is.

Galu

Avatar

Ik hoop alleen niet dat het weer zo'n verhaaltje is de goeie tegen de slechte waar het op dit moment er naar uitziet maarja

Frequence

Avatar

Na How to Train your Dragon en Toy Story 3 zit ik wederom te wachten op een leuke animatiefilm. Ik heb hoge verwachtingen bij deze film maar we zullen wel zien Smiley face

filmgast

Avatar

Ice "Ow daar heb je hoogstwaarschijnlijk gelijk in, visueel zal het prachtig zijn. Maar daardoor wordt het voor mij nog niet meteen een boeiende of goede film. Als de plot zo simpel is als bij al die andere animatiefilms vind ik het zonde om die mooie graphics niet in te zetten in dienst van het verhaal. Nu is het meestal andersom."


Daar heb je gelijk in. Ik stoor me aan de "popcornfilms" van de laatste tijd. Veel spektakel, visueel zit het goed in elkaar maar van een verhaal is niet te spreken. Bedoelde ook meer te zeggen, ook al wordt het een zoetsappig verhaal, er zit dus wel een verhaal in + Zack Snyder aan het roer...dus dan is er zeker wel kans voor deze film om goed uit te pakken.

benjamin

Avatar

Niet zo'n geweldige poster, de vorige was beter.

Ice

Avatar

Visualcatch "But your wrong...Zack Snyder staat aan het roer. Misschien zal alles wat je hebt gezegd de kern van het verhaal wel omvatten maar qua visueel vertoon zal het waarschijnlijk een spektakel worden. Grafisch ziet het er sowieso gelikter uit dan menig ander animatiefilm over dieren."


Ow daar heb je hoogstwaarschijnlijk gelijk in, visueel zal het prachtig zijn. Maar daardoor wordt het voor mij nog niet meteen een boeiende of goede film. Als de plot zo simpel is als bij al die andere animatiefilms vind ik het zonde om die mooie graphics niet in te zetten in dienst van het verhaal. Nu is het meestal andersom.

filmgast

Avatar

Ice "Ik vrees dat ik dit soort moraalkinderfilms ontgroeid ben. Het is altijd hetzelfde verhaaltje: 'normaal' karakter komt terecht in een abnormale situatie/ avontuur en overwint de kwade krachten, waardoor alles weer goed komt en iedereen een les leert over het goede in het leven.

Daarnaast zijn de gezichtsuitdrukkingen in deze film bijna hetzelfde als die van Happy Feet. Waardoor ik het idee krijg dat ik gewoon naar dezelfde film zit te kijken alleen met andere dieren. But correct me if i'm wrong.."But your wrong...Zack Snyder staat aan het roer. Misschien zal alles wat je hebt gezegd de kern van het verhaal wel omvatten maar qua visueel vertoon zal het waarschijnlijk een spektakel worden. Grafisch ziet het er sowieso gelikter uit dan menig ander animatiefilm over dieren.

Mark

Avatar

Laatst een 3D trailer van gezien in de bios en zag er wel goed uit, denk dat ik deze wel ga kijken. Is weer eens wat anders Smiley face

Ice

Avatar

Ik vrees dat ik dit soort moraalkinderfilms ontgroeid ben. Het is altijd hetzelfde verhaaltje: 'normaal' karakter komt terecht in een abnormale situatie/ avontuur en overwint de kwade krachten, waardoor alles weer goed komt en iedereen een les leert over het goede in het leven.

Daarnaast zijn de gezichtsuitdrukkingen in deze film bijna hetzelfde als die van Happy Feet. Waardoor ik het idee krijg dat ik gewoon naar dezelfde film zit te kijken alleen met andere dieren. But correct me if i'm wrong..

Galu

Avatar

Ik ben benieuwd hoe deze animatiefilm zal gaan uitpakken...

Elysia

Avatar

Awhhh... wat schattig ^^

NieuwsFilm

meest populair