Video

The Last Exorcism trailer

Voor wie van de betere uitdrijvingen houdt.

door Bram de Groot op 02.08.2010 om 09:42 in Video
Lionsgate heeft via de website Aint It Cool News een nieuwe clip/trailer vrijgegeven van The Last Exorcism, onder regie van Daniel Stamm. In de uitdrijvingshorror besluit de evangelische priester Cotton Marcus, nadat hij jarenlang geld afhandig gemaakt heeft van gelovigen, zijn naam te zuiveren, door een documentaire te schieten. Hij ontvangt een brief van Louis, een arme boer, die Cotton vraagt hem te helpen de duivel weg te jagen van zijn land. Dit komt hem weg goed uit, hij kan dit immers gebruiken voor zijn documentaire. Maar dan ontmoet Cotton Nell, de dochter van Louis.

Klik op onderstaande foto voor de nieuwe trailer.The Last Exorcism is vanaf 27 augustus in de Noord-Amerikaanse bioscoop te zien. Een Nederlandse releasedatum moet mogelijk nog volgen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker2

Avatar

timdekw "Helaas zijn er meer slechte dan goede Exorcism films dus ik verwacht er maar niet teveel van. The Exorcism of Emily Rose is overigens wel één van de betere, kleine tip ;)"


- The Exorcist
- Audrey Rose

Grote tips;)

gg_kelly

Avatar

timdekw "Ziet er zeker niet vervelend uit Smiley face

Helaas zijn er meer slechte dan goede Exorcism films dus ik verwacht er maar niet teveel van. The Exorcism of Emily Rose is overigens wel één van de betere, kleine tip ;)"


The Exorcism of Emily Rose is zeker een tip voor mensen die van dit soort films houden! Ik ben errug benieuwd naar the last exorcism, het spreekt mij altijd wel aan die films

timdekw

Avatar

Ziet er zeker niet vervelend uit Smiley face

Helaas zijn er meer slechte dan goede Exorcism films dus ik verwacht er maar niet teveel van. The Exorcism of Emily Rose is overigens wel één van de betere, kleine tip ;)

B@chelor

Avatar

Volgens mij wordt deze film wel ziek. Vooral die mogelijke wtf momenten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair