Algemeen

Gameverfilming Uncharted nog steeds zonder regisseur

Lastpak David O. Russell (Three Kings) komt er niet uit met de studio.

door Jan-Peter Rook op 04.08.2010 om 16:17 in Algemeen
Een tijdje terug vernamen we dat David O. Russell (Three Kings, I Heart Huckabees) in de race was om de Playstation 3 gameverfilming Uncharted: Drake's Fortune te gaan regisseren. We weten nu dat dit geen doorgang zal vinden, aangezien de regisseur, de studio en de producers er niet met elkaar zijn uitgekomen.

Het gaat hier om een big budget blockbuster waarbij een beperkte hoeveelheid creatieve vrijheid komt kijken voor de regisseur. Russell is een filmmaker die zijn eigen werk enorm serieus neemt en over lijken gaat om zijn visie er doorheen te krijgen. Het is dus niet zo'n hele grote verrassing dat dit niet doorgaat.

Uncharted draait om het avontuur van Nathan Drake, een avontuurlijke schattenzoeker die op zoek is naar het goud van El Dorado op een onbewoond eiland in de Pacifische Oceaan. Hij wordt vergezeld door Elena Fisher, een nieuwsgierige en tikkeltje brutale journaliste, die een exclusieve documentaire over de speurtocht van Nathan maakt. De wat oudere Sullivan vervult de andere belangrijke bijrol. Hij is een ietwat louche figuur die een torenhoge gokschuld heeft opgebouwd, maar hij heeft een hart van goud.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Voldemort

Avatar

dablidov "Mensen, ik heb dit spel gespeeld en ik kan jullie zeggen, dat, indien de goede acteurs aanwezig zijn, dat dit een zeer leuke en vermakelijke film gaat worden.

Nathan Drake is een personage met goede (mannen) humor en is bij tijd en wijle sarcastisch.

Je kan hem het beste vergelijken met Indiana Jones, alleen dan in een compleet nieuw jasje en zonder bovennatuurlijke onzin (waarschijnlijk)"


Je hebt het spel gespeeld en zegt dat er geen bovennatuurlijke onzin in de film komt? Speel de laatste paar levels met die knuffelSpanjaarden nog maar eens.

dablidov

Avatar

Mensen, ik heb dit spel gespeeld en ik kan jullie zeggen, dat, indien de goede acteurs aanwezig zijn, dat dit een zeer leuke en vermakelijke film gaat worden.

Nathan Drake is een personage met goede (mannen) humor en is bij tijd en wijle sarcastisch.

Je kan hem het beste vergelijken met Indiana Jones, alleen dan in een compleet nieuw jasje en zonder bovennatuurlijke onzin (waarschijnlijk)

Thiver

Avatar

Opschieten, mensen. Nathan Fillion wordt er immers ook niet jonger op.

spock

Avatar

Mischien wat voor Michael Bay?

jaime91

Avatar

Lord Voldemort "Jammer. Met een goede regisseur aan boord kan dit echt een topfilm worden. Hmmm... misschien moeten ze Uwe Boll inhuren? :E"


Laat ik hopen dat je dit sarcastisch bedoelde:}:P

ThomasG

Avatar

Lord Voldemort "Jammer. Met een goede regisseur aan boord kan dit echt een topfilm worden. Hmmm... misschien moeten ze Uwe Boll inhuren? :E"


NOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooo.............!

Lord Voldemort

Avatar

Jammer. Met een goede regisseur aan boord kan dit echt een topfilm worden. Hmmm... misschien moeten ze Uwe Boll inhuren? :E

NieuwsFilm

meest populair