Gameverfilming Uncharted nog steeds zonder regisseur

Lastpak David O. Russell (Three Kings) komt er niet uit met de studio.

Een tijdje terug vernamen we dat David O. Russell (Three Kings, I Heart Huckabees) in de race was om de Playstation 3 gameverfilming Uncharted: Drake's Fortune te gaan regisseren. We weten nu dat dit geen doorgang zal vinden, aangezien de regisseur, de studio en de producers er niet met elkaar zijn uitgekomen.

Het gaat hier om een big budget blockbuster waarbij een beperkte hoeveelheid creatieve vrijheid komt kijken voor de regisseur. Russell is een filmmaker die zijn eigen werk enorm serieus neemt en over lijken gaat om zijn visie er doorheen te krijgen. Het is dus niet zo'n hele grote verrassing dat dit niet doorgaat.

Uncharted draait om het avontuur van Nathan Drake, een avontuurlijke schattenzoeker die op zoek is naar het goud van El Dorado op een onbewoond eiland in de Pacifische Oceaan. Hij wordt vergezeld door Elena Fisher, een nieuwsgierige en tikkeltje brutale journaliste, die een exclusieve documentaire over de speurtocht van Nathan maakt. De wat oudere Sullivan vervult de andere belangrijke bijrol. Hij is een ietwat louche figuur die een torenhoge gokschuld heeft opgebouwd, maar hij heeft een hart van goud.



NieuwsFilm

meest populair