Algemeen

Mel Gibson wil Lethal Weapon 5

Sergeant Martin Riggs moet Gibsons carrière redden.

door Bram de Groot op 05.08.2010 om 12:23 in Algemeen
De flink door het slijk gehaalde acteur/regisseur Mel Gibson schijnt zin te hebben in een nieuwe Lethal Weapon film. Dit meldt een bron van What's Playing. Volgens de Australische website is Gibson op dit moment in gesprek met Joel Silver.

Vijf jaar geleden werd Gibson nog benaderd door Silver, producent van de eerste vier succesvolle Lethal Weapon delen. Toen had Gibson er geen oren naar. De 54-jarige acteur is momenteel in het nieuws vanwege vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin en racistische uitspattingen. Een succesvolle bioscoopfilm zou goed zijn voor zijn redelijk bekladde imago.

Het is echter belangrijk dat ook Danny Glover toezegt, want zonder hem is een vijfde Lethal Weapon vrij kansloos. De eerste vier delen uit 1987, 1989, 1992 en 1998 leverden bijna $1 miljard op aan de wereldwijde Box Office.

31 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Swordfish "Zooo we hebben hier een echte film kenner/liefhebber...zekers nooit Braveheart(winnaar van 5 oscars)gezien...,maar speel maar gauw verder met je lego."


Braveheart met die dwaze film lachen wij ons kapot! Nog nooit zo'n dwaaze actie gezien met dat zwaard kijk eens naar die trailer... ik heb al die film gezien die werden opgenoemd...

GREAT martial art fan

Avatar

Hahaha, Man ik ben altijd zot geweest van de films. Al zouden er nog 10 achter komen met Danny en Mel dan zou ik ze nog bekijken. Maar goed ondertussen is het al een hele tijd geleden hoor. Ik vraag me af als ze het nog gaan kunnen, zeker qua de actie. Humor, moet je niet aan twijfelen. Ik zou wel graag veel bekende personages dan terug zien hoor zoals Lorna en Butters en Leo, dat we weer in het gezellige goede sfeertje worden gedragen.

Voor mij mag hij er zeker komen, Maar Danny moet er dan inderdaad zeker bij hoor. Veel succes. t+)

Dre

Avatar

Was het niet zo dat Danny Glover in deel 4 nog maar een paar dagen moest werken of helemaal niet voordat hij met pensioen ging?
Als ze er iets van kunnen maken mogen ze het doen anders heb ik liever dat ze het zo houden.

Moviemagic

Avatar

Zijn ze intussen niet "Too old for this shit"? ;)

Thiver

Avatar

Angelater "Ik weet niet of je dit zei vanwege wat ik over Indy 4 zei, maar ik bedoelde met 'opvolger' Shia LeBouf (zoiets?). Dus niet dat ze een nieuwe Riggs gaan zoeken, maar ook echt een film maken met Riggs en Murtaugh."

Dan snap ik die vergelijking niet helemaal. Indiana Jones and the Chrystal Skull had nog steeds Harrison Ford in de hoofdrol en Shia LaBeouf was enkel een sidekick. De gedachte dat hij eventueel het stokje (of eigenlijk de hoed) van Indy zou overnemen werd in de laatste scène overduidelijk onderuit gehaald.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Laat maar komen, hij is nu op zijn best voor een rol, zit vol met adraline die Gibson!!!

Payback is nog steeds één van mijn favorite films van hem, heerlijk gewoon!!!

Zijn regiewerk is ook heel goed van Gibson, dom van Dicaprio om uit dat Viking project te stappen...

Spijker2

Avatar

Galu "Heeft Gibson ooit een carrière gehad. Heb enkel bagger films met hem gezien..."


Probeer dit eens: http://www.testmijniq.nl/

Misschien kom je tot inzicht en hou je voor de rest van je leven je ... Of val je op z'n minst ons hier niet meer lastig met je nietszeggende onbenullige leeghoofd gebrabbelO+

Darthmar

Avatar

De vraag is dan ook meer voor mij: kunnen ze een goed verhaal schrijven? Daarnaast kunnen ze alle acteurs terug krijgen want in alle delen speelden dezelfde acteurs (behalve latere toevoegingen Joe Pesci en Chris Rock). Het gezin van Murtaugh was in alle afleveringen aanwezig alsmede de psychiater van de politie en de hun chef natuurlijk.
Daarnaast ben ik een groot fan van deel 1 t/m 4 dus van mij mag het mits zoals eerder gemeld er een goed verhaal van te bakken is.

Angelater

Avatar

Thiver "Een vijfde deel zou deze serie perfect kunnen afsluiten doordat de brug tussen de twee hoofdpersonen inmiddels is gedicht nu ze allebei oud mogen worden genoemd."


Oud? Glover zal in een rolstoel zitten en waarsschijnlijk de trekker niet eens kunnen overhalen :P

Overigens is de leeftijd van de protagonist in Indiana Jones and the Chrystal Skull een van de weinige elementen waar ik geen probleem mee had. Het paste juist wel mooi bij een held die toch altijd lichtelijk met tegenzin in avonturen terechtkwam... en daarbij begon Indy hierdoor steeds iets meer op zijn vader te lijken.


Ik weet niet of je dit zei vanwege wat ik over Indy 4 zei, maar ik bedoelde met 'opvolger' Shia LeBouf (zoiets?). Dus niet dat ze een nieuwe Riggs gaan zoeken, maar ook echt een film maken met Riggs en Murtaugh.

Otmeister

Avatar

leidenaar "Haha,valt me tegen van filmtotaal dat ze hier zo laat mee zijn,dit nieuwtje hoorde ik 3 dagen geleden nota bene in Shownieuws.

"


Je kijkt Shownieuws..........
'Nuff said.

Hoiii

Avatar

Steve-O "Signs was wel echt slecht hoor;)."


ligt aan je smaak, is me lievelings van hem!

leidenaar

Avatar

Ik ken wel al raden waar de film over gaat.

Ze zijn beiden met pensioen,want ze zijn 2 old for that shit,en ze gaan met de hele familie op vakantie,dus Chris Rock ook want die heeft het met Glovers dochter,en natuurlijk familievriend Pesci.
Daar komen ze ongewild weer in de problemen en moeten ze weer aan de bak,originele setting en hupsekee,iedereen is er weer.

Laat maar komen haha.

Decepticon

Avatar

Visualcatch "Schei nou eens uit met die negativiteit. Reageer met iets zinvols met goede argumenten en houd anders gewoon je ***. Ik stoor me echt aan jouw reacties steeds. Het getuigd gewoon echt van onwetendheid op het gebied van films als je geen enkele film waar hij in zit goed vind. Ikzelf vind het ook niet de allerbeste acteur die er is maar hij heeft wel degelijk in op zijn minst leuke films gespeeld."
Ik sluit me helemaal bij jou aan.
Weer een glorieuze en klassieke uitspraak van onze "kenner" Galu.

OT: Laat maar komen die LW5, geweldige films, al die negativiteit rond Mel laat mij een film van Gibson echt niet links liggen.
Ik zeg, doen Mel en snoer iedereen de mond met een knaller van een LW.

P@trick2289

Avatar

GalO "death at a funeral niet vergeten Smiley face"


"I'm too old for this shit" :D

Muufley

Avatar

Galu "Heeft Gibson ooit een carrière gehad. Heb enkel bagger films met hem gezien..."


Tja hij heeft helaas niet in een Piraten film gezeten.

Swordfish

Avatar

Galu "Heeft Gibson ooit een carrière gehad. Heb enkel bagger films met hem gezien..."

Zooo we hebben hier een echte film kenner/liefhebber...zekers nooit Braveheart(winnaar van 5 oscars)gezien...,maar speel maar gauw verder met je lego.

Steve-O

Avatar

Signs was wel echt slecht hoor;).

ThomasG

Avatar

Hmm Ik denk dat veel mensen het black/white buddy cop aspect niet meer slikken na zijn rants over afro amerikanen (joden, vrouwen etc) ... gezien het feit dat ie het project jaren geweigerd heeft, het lijkt mij nu meer een droevige poging om nog een beetje gezicht te redden.

filmgast

Avatar

Galu "Heeft Gibson ooit een carrière gehad. Heb enkel bagger films met hem gezien..."


Schei nou eens uit met die negativiteit. Reageer met iets zinvols met goede argumenten en houd anders gewoon je ***. Ik stoor me echt aan jouw reacties steeds. Het getuigd gewoon echt van onwetendheid op het gebied van films als je geen enkele film waar hij in zit goed vind. Ikzelf vind het ook niet de allerbeste acteur die er is maar hij heeft wel degelijk in op zijn minst leuke films gespeeld.

OT: Ik zit niet te wachten op LW5.
1: Laat de studio's maar eens geld in originele films stoppen.
2: Ze zijn te oud, dat waren ze in '98 al eigenlijk vind ik.

Thiver

Avatar

Angelater "LW5 zou goddelijk kunnen zijn, het is alleen; ze zullen er allebei wil te futloos voor uit zien. Twee ouwe kerels gaat niet werken."

Ik denk dat dat heel erg mee kan vallen. Bij de Lethal Weapon-films was de leeftijd van de hoofdpersonen altijd al een belangrijk thema; de klassieke one-liner "I'm too old for this shit!" is daar de ultieme illustratie van. Het eerste deel ging uit van het klassieke recept "oude wijze neger en jonge dolle hond moeten samen de zaak oplossen en onderlinge verschillen overbruggen" (zie ook Se7en), maar tegen de tijd dat deel 4 zich aandiende was die jonge dolle hond zijn wilde haren (letterlijk) aan het kwijtraken, en kwam het besef dat ook hem de ouderdom wachtte. Een vijfde deel zou deze serie perfect kunnen afsluiten doordat de brug tussen de twee hoofdpersonen inmiddels is gedicht nu ze allebei oud mogen worden genoemd.
Overigens is de leeftijd van de protagonist in Indiana Jones and the Chrystal Skull een van de weinige elementen waar ik geen probleem mee had. Het paste juist wel mooi bij een held die toch altijd lichtelijk met tegenzin in avonturen terechtkwam... en daarbij begon Indy hierdoor steeds iets meer op zijn vader te lijken.

Hoiii

Avatar

Ik heb niks tegen die man, en ik ga echt niet iemands films ordelen door de onzin die je op het nieuws hoort. iedereen maakt fouten, wordt woedend enz. en niemand weet de achtergrond, mensen deden die onzin toch ook met Tom Cruise, kijk de films en wat of hie iemand doet in hun prive leven gaat niemand wat aan. en zeker heeft hij goede films, en ik mag hem graag, hij ziet ook goed uit!

leidenaar

Avatar

Galu "Heeft Gibson ooit een carrière gehad. Heb enkel bagger films met hem gezien..."


Wat een onzin.
Mad Max,Braveheart,de Lethal Weapon-films,Signs,Payback,Ransom,The Patriot zijn een paar films die me gelijk al te binne schieten.

leidenaar

Avatar

dablidov "Daarnaast speelde Danny Glover ook in een van de films uit de Saw-franchise.

On-topic: Ik hoop dat er een nieuwe Lethal Weapon uit komt, is pure nostalgie."


Ja Saw 1,weet je hoe oud die inmiddels is?

spock

Avatar

Galu "Heeft Gibson ooit een carrière gehad. Heb enkel bagger films met hem gezien..."

Mad Max een bagger film.?

Galu

Avatar

Heeft Gibson ooit een carrière gehad. Heb enkel bagger films met hem gezien...

dablidov

Avatar

Darthmar "Zou ik eens op IMDB kijken die man is druk bezig voor 2010 staan alleen al 10 films op de rol! Daarnaast nog wat gastrollen gespeeld in tv-series zoals My Name Is Earl."


Daarnaast speelde Danny Glover ook in een van de films uit de Saw-franchise.

On-topic: Ik hoop dat er een nieuwe Lethal Weapon uit komt, is pure nostalgie.

Angelater

Avatar

LW5 zou goddelijk kunnen zijn, het is alleen; ze zullen er allebei wil te futloos voor uit zien. Twee ouwe kerels gaat niet werken.
En een 'opvolger' als in de trand van Indy 4 en The Mummy 3 is ook crap.

leidenaar

Avatar

Darthmar "Zou ik eens op IMDB kijken die man is druk bezig voor 2010 staan alleen al 10 films op de rol! Daarnaast nog wat gastrollen gespeeld in tv-series zoals My Name Is Earl."


Zeg niet dat die geen films maakt,alleen dat ik hem jaren niet gezien heb,daar veranderd imdb weinig aan,in echte hits komt die niet voorbij.
En My Name Is Earl is nou ook geen hoogstaande serie,ken je beter in Lethal Weapon 5 spelen.
Ben benieuwd of ze nog met Mel willen spelen en samenwerken na wat er is gebeurd rond hem.

GalO

Avatar

Death at a funeral niet vergeten Smiley face

Darthmar

Avatar

leidenaar "En hoezo zou Danny Glover niet meewerken,heb die gozer al jaren niet gezien op een gastrolletje in 2012 na.
"


Zou ik eens op IMDB kijken die man is druk bezig voor 2010 staan alleen al 10 films op de rol! Daarnaast nog wat gastrollen gespeeld in tv-series zoals My Name Is Earl.

leidenaar

Avatar

Haha,valt me tegen van filmtotaal dat ze hier zo laat mee zijn,dit nieuwtje hoorde ik 3 dagen geleden nota bene in Shownieuws.

Maar ik vind het leuke films,en deel 4 was eigenlijk nog de leukste van allemaal ook dankzij de vette actie en Jet Li.
Laat maar komen.
En hoezo zou Danny Glover niet meewerken,heb die gozer al jaren niet gezien op een gastrolletje in 2012 na.
Was trouwens leuk geweest als die een rolletje in Predators had gehad.
De rol van Fishburne bijvoorbeeld.

NieuwsFilm

meest populair